Buiten is het momenteel precies herfst. Wind en regen doen je terug binnen kruipen bij de open haard. Vele onder ons verlangen nu echt wel naar de lente. Maar niet getreurd, want bij JBC begint de lente nu al! De voorjaarscollectie voor jong en oud laat je garderobe openbloeien met pittige jeansitems en vrolijke patches. Ook terug van eigenlijk nooit weggeweest is de salopette. Voelen jullie het al kriebelen?

Lente

Donkere winterdagen worden geruild tegen zonnige voorjaarskriebels. De Belgische kledingsketen JBC luidt nu al de lente in met haar nieuwe collecties en dit voor zowel kinderen, mama’s en papa’s. De trend bij JBC? Jeans! In de lentecollectie heb je de denim voor het uitkiezen: van afgewassen jeansbroeken tot elegante jeansvestjes, van trendy denimhemden tot nog hippere salopettes. Voor elk wat wils dus.

Patches

Ook hot deze lente zijn de speelse patches. Zo geef je je jeanslook wat extra kleur. Regenboog of raket, hamburger of hartje? Pimpen maar! Bij JBC ontvang je bij aankoop van een jeansitem een gratis setje met drie patches. Naast je jeans kan je ook de nieuwe sweaters en bomberjacks uit de lentecollectie pimpen met de patches en smileys. Een funky trend die nu volop terug hot is!

Lanceer de lente met JBC’s grasmannetje

JBC GrasmannetjeLente in zicht? Tijdens de komende krokusvakantie ontvangen kinderen een leuk extraatje bij JBC. Dankzij dit extraatje kan je in een handomdraai een graspopje maken.

In de winkel krijg je een zakje graszaad en een flyer met een gezichtje mee. Thuis kan je dan een afgeknipte jeansbroekspijp (van een afgedankte jeans natuurlijk) toenaaien tot een bloempotje. Vul dit dan met aarde en zaai er de gekregen graszaadjes in. Knip daarna de oogjes, de mond en de wenkbrauwen uit en kleef deze op het graspopje. Wacht vervolgens af hoe het mannetje een weelderige haardos krijgt (= het gras). Nog even geduld … en de lente is in huis!

De collectie is vanaf nu beschikbaar in alle JBC winkels en in de E-shop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *