Zoals een echte piraat vaart ook Aadje over de gevaarlijkste wereldzeeën. Natuurlijk kan hij aan boord van een piratenschip niet naar school gaan. Maar daar vindt Aadje wel een oplossing voor. Zo leert hij rekenen met de meeuwen en andere piraten die zich aan boord bevinden. Rekenen jullie mee?

Aadje Piraatje kan al rekenen? Doe je mee?

Aadje Piraatje vaart over de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Hij kan niet naar school, maar hij leert toch rekenen. Met negen piraten en twaalf meeuwen aan boord valt er altijd wel iets te tellen. Begrippen als veel, weinig, nul, minder, meer en evenveel leert hij spelenderwijs. Hij maakt zelfs een grafiek!

Aadje Piraatje beleefde al vele avonturen. Maar deze keer is het anders. Hij leert namelijk rekenen. Maar rekenen op zijn eigen manier. Hij leert rekenen in ruim met de nodige humor die we van Aadje gewoon zijn.

Dit is een ideaal boekje om spelenderwijs met je kleuter de beginselen van wiskunde aan te leren. Zo leer je begrippen als veel of weinig, meer of minder aan de hand van leuke rijmpjes. Maar ze leren ook tellen tot twaalf. Met behulp van leuke, vol humor zittende, illustraties wordt het rekenen alleen maar een plezier voor kleuters.

Auteur: Marjet Huibers
Illustraties: Sieb Posthuma
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 40
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 978 90 257 6883 6

Leren rekenen met Aadje Piraatje? Dan kan je dit leuke boekje vinden in de betere boekhandel of online via Bol.com, Proxis of Bookspot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *