Vergissen jullie kindjes zich ook al eens bij het aandoen van hun schoenen? Hebben ze het soms moeilijk om de rechtse van de linkse schoen te onderscheiden? Dan hebben ze bij 1-2-go de ideale schoensticker uitgevonden.

1-2-go ?

1-2-go is een project van Karen en Ad, een grafisch vormgever en webdesigner, en trotse ouders van drie kindjes. Toen hun dochter zelfstandig haar schoentjes begon aan te doen, merkten ze op dat ze haar schoentjes vaak omgekeerd aan had. Zo ontstond het idee achter de schoenstickers van 1-2-go.

Ze ontwierpen 6 stickervellen met telkens 4 stickers die in 2 gesneden zijn: de linkerhelft kleef je in de linkerschoen, en de rechterhelft uiteraard in de rechter. Zo vormen de 2 helften 1 geheel als de schoenen op de juiste manier geplaatst worden. Jullie kindje kan zo zelfstandig op een speelse manier de schoentjes aan doen en ook mooi wegzetten. Op die manier leren ze ook het verschil tussen links en rechts.

Schoenstickers

De schoenstickers van 1-2-go zijn voornamelijk bedoeld voor ouders met jonge kindjes. Zo leren stimuleer je als ouder jullie peutertjes en kleutertjes in het zelfstandig worden. En dit op een leuke speelse manier.

Momenteel zijn de schoenstickers verkrijgbaar in zes verschillende stijlen. Zo heb je Bosdieren, Party Animals, Robots, Huisdieren, Prinsessen en Gheisa’s. In de toekomst zullen hier hopelijk nog andere ‘werelden’ bij komen. Zo lijkt ons sport en muziek ook nog wel iets leuk voor jonge kindjes.

Wij vinden het alvast een heel leuk item om kindjes zelfstandig hun schoentjes te laten aandoen. Zo kunnen kindjes het verschil leren tussen links en rechts, maar kunnen ze ook trots zijn omdat ze zelfstandig hun schoentjes hebben aangedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *