Kinderen spelen niet alleen met spelconsoles of op tablets, maar ook nog met poppen en beren. Soms willen kindjes hun beer of pop hetzelfde aandoen als waar zij met rondlopen. In dat opzicht is het kinderkledingmerk LOOCKS een aangename speler op de markt. Op een trendy manier voorzien ze kind en pop/beer identieke kledingstukken. LOOCKS ontwierp stijlvolle, identieke setjes van hoge kwaliteit. Dankzij hoogwaardige materialen voelt de kledij van LOOCKS fijn en zacht aan zonder te kriebelen.

Ontwikkeling

Door deze unieke duo look benadrukt LOOCKS het belang van spelen met poppen. Niet alleen voor het plezier, maar ook voor de ontwikkeling van de kindjes. Het spelen met poppen helpt, zoals we allemaal wel weten, bij o.a. de motorische vaardigheden van de kindjes tijdens de eerste jaren. Dankzij het spelen met pop of beer ontwikkelen kinderen zich ook op sociaal en emotioneel vlak. Je hebt het waarschijnlijk al wel gemerkt dat je kindjes een emotionele band ontwikkelen met de pop of beer.

LOOCKS

De kleding van LOOCKS wordt op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd in de Europa en meerbepaald in Nederland. De pasvorm van het jurkje maakt het mogelijk om het lange tijd te dragen; eerst dus als jurkje, later als tuniek. Speciaal aan de kleding van LOOCKS is dat de kledij van de pop/beer steeds exact hetzelfde is als dit van het kind.  Momenteel zijn er vier ontwerpen voor meisjes en één unisex ontwerp om jongens (en beren!) niet uit te sluiten. Kindjes hebben lange tijd plezier van de setjes. Zo wordt spelen met de pop of beer nog heel wat leuker. De kleding van LOOCKS is daarom niet alleen fijn om weg te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *