Jongens zijn in hun spel meestal wat wilder dan meisjes. En bij het ravotten komt het dan meermaals voor dat je broeken met kapotte/versleten knieën tegen komt. Het nieuwe Nederlandse kledingmerk Mad-Monkeys heeft daarom iets unieks op de markt gebracht speciaal voor jongens nl. broeken met “onverslijtbare” knieën. Mad-Monkeys is opgericht door een mama van 3 jongens. Ze ontwikkelde dit nieuw, stoer en sterk kledingmerk voor jongens van 3 t/m 11 jaar. Els Janssen vond dat het allemaal wel wat leuker kon voor jongens en is op zoek gegaan naar een broek die mooi is en tevens een goede pasvorm heeft (ook voor alle smalle jongentjes). Vereiste was dat ook de knieën sterk genoeg waren zodat deze niet direct kapot gaan bij het ravotten.

Kapotte knieën?

Alle broeken van Mad-Monkeys zijn gemaakt van stretch materiaal. Ze kunnen dus tegen een stootje en zitten ook heerlijk comfortabel met een super pasvorm. Het unieke aan de broeken van Mad-Monkeys zijn de slijtvaste kniestukken. Deze zien er niet alleen geweldig COOL uit, maar zijn ook werkelijk ONVERSLIJTBAAR. Je jongens kunnen dus naar hartelust ravotten zonder kans op broeken met kapotte knieën meer.

Het design van de broeken is doordacht en past bij elk seizoen. Met het wisselvallige klimaat in de lage landen is het dan ook fijn om een broek te hebben die het hele jaar draagbaar is. De collecties zijn klein en exclusief en worden het hele jaar door aangevuld. Buiten de broeken kan je bij Mad-Monkeys ook terecht voor stoere longsleeves en sweater.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *