Speelgoed dat slimmer is dan jezelf en je kinderen? Het bestaat! Magic Jinn is een bijzonder wezen dat  jou gedachten raadt! Magic Jinn kan namelijk aan de hand van vraag en antwoord raden welk dier jij in gedachten hebt. Raadt hij het dier? Dan heeft hij gewonnen. Maar ben jij hem te slim af en raadt hij het verkeerd? Dan ben jij de winnaar!

magicjinn

Een leuk spelletje om tijdens de zomervakantie te spelen met je kinderen. Door het compacte formaat is het ook tof om het in de auto onderweg naar bv de zee te spelen. Zo kan je de files nog op een leuke manier doorkomen.

Magic Jinn: de smartphone/tablet app

De ‘Jinn’ is trouwens meer dan het “rare wezentje”. Binnenkort kan je hem ook koppelen met gratis app. DE app zal voor zowel iOS als Android smartphones/tablets beschikbaar zijn. In deze 3D-game krijg je tien gratis spelrondes die onthoudt welke dieren jouw ‘Jinn’ heeft geraden. Dankzij Magic Jinn kan je spelenderwijs nog veel leren van het dierenrijk.

De richtprijs voor dit leuke speeltje is 29,99€ en is te koop in de betere speelgoedzaak of op het internet bij o.a. BOL.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *