Pretparken zijn hoe langer hoe meer open in de winter. Zo ook het in België minder gekende Attractiepark Toverland in Nederland. Toverland opent zijn park tijdens de kerstvakantie en dommelt de bezoekers onder in de Magische Winter. Twee weken lang kunnen de bezoekers genieten van een prachtig winterlandschap met o.a. versierde pleinen en duizenden lichtjes. Hoogtepunt van deze winterse opening ligt bij de Magische Winteravonden. Een Tirolerband, een gospelkoor, de Laserman show en de vele winterse lekkernijen zorgen er voor dat deze Magische Winteravonden in Toverland een onvergetelijke avond uit wordt voor heel het gezin.

Magische Winterweken

De Magische Winterweken in Toverland vinden plaats tijdens de kerstvakantie en dit van 20 december t/m 4 januari. In het atelier van Archibaldus, te vinden op het Winterplein in Magic Forest, helpt de toverstafmaker de bezoekers elke dag ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past. Tevens kan je op het plein ook genieten van warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels en andere winterse lekkernijen. Om een dagje Toverland af te sluiten is er nog de spectaculaire Laserman show, die dagelijks om 17.00 uur te zien is.

Winterhuis

Een nieuwigheid van Toverland dit jaar is het Magische Winterhuis. In dit huis worden je winterse toverkrachten op de proef gesteld. Bezit jij de krachten om de ijsprinses te laten ontwaken of de Kerstman te laten zingen? Of ben je een echte tovenaar die het zelfs kan laten sneeuwen? Ontdek jou magische krachten in het Magische Winterhuis.

Maat dat is nog niet alles. Tijdens de Magische Winterweken zijn naast het Land van Toos, het indoorgedeelte van Toverland, zijn ook de attracties in Magic Forest en het Troy-gebied geopend. De Magische Vallei blijft tijdens de winterweken gesloten voor het publiek.

Magische Winteravonden

Tijdens de Magische Winteravonden is Toverland tot 22u geopend. Deze winteravonden vinden plaats op 28, 29 en 30 december. In het Land van Toos worden bezoekers warm onthaalt door gospel gezang. Je kan ook kennismaken met oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken. In Magic Forest kan je dansen op de tonen van een vrolijke Tirolerband. Of wat dacht je van een ritje in het donker op de achtbaan van Troy? Laat de magie je verrassen en bezoek Toverland tijdens deze Magische Winterweken

Het Attractiepark Toverland is gelegen in Sevenum (Nederland) en makkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Antwerpen is het ongeveer 1u30 rijden en vanuit Brussel een kleine twee uur.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *