Maison Slash, het online magazine specifiek voor ouders, werkt niet enkel online aan zijn bekendheid. Ook offline zijn ze volop bezig met leuke dingen te bedenken voor ouders en kinderen. Zo kan je binnenkort terecht in het Muntpunt te Brussel voor hun nieuw project: Mighty Mornings. Ofwel leuke ontbijtworkshops op maat van kinderen van 8 jaar en ouder. Tijdens deze ‘Mighty Mornings’ bespreken ze straffe thema’s die uit het leven gegrepen zijn. Deze workshops zijn natuurlijk #parentfriendly, want ouders kunnen daarna hun kind(eren) met de nodige bagage loslaten in onze complexe wereld.

Mighty Mornings

Waar dromen jullie van voor jullie kind(eren)? Het antwoord in vele gevallen is dat onze kinderen stevig genoeg in hun schoenen moeten staan om zelfstandig in deze steeds complexere wereld te kunnen (over)leven. Kennen onze kinderen de gevaren van het internet, hoe gaan ze om met taboes, en wat is volgens hen de waarde van geld? Het is maar een kleine greep uit de rugzak van vragen waarmee zowel ouders als kinderen rondlopen én worstelen.

Bij Maison Slash vonden ze het dan ook tijd om op deze vragen, antwoorden te kunnen geven. Aan zowel onze kinderen als aan de ouders. Vandaar hun nieuwe concept: Mighty Mornings. Deze workshops zijn er voor nieuwsgierige kinderen die willen weten wat er in de wereld gebeurt. Maar zijn tevens ook toegankelijk voor zoekende ouders die rondkijken naar eventuele aanknopingspunten voor een goed gesprek met zoon of dochter. #Parentfriendly noemen ze dat bij Maison Slash.

Inschrijven!

De eerste twee edities van Mighty Mornings staan alvast gepland. Op zaterdag 18 maart is het thema van de workshop ‘Jongensdingen, Meisjesdingen’. Want wie heeft ooit beslist dat jongens en meisjes zo verschillend zijn? En is dat écht zo? Op zaterdag 15 april bekijken we of (zak)geld gelukkig maakt, en hoe economie nu precies werkt.

Beide workshops gaan door in de Brusselse bib Muntpunt en zijn helemaal gratis. Wil je aanwezig zijn? Schrijf je in op de website van Muntpunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *