Het Zweedse kledinglabel Maxomorra bestaat 10 jaar. En dat wordt gevierd met een tijdelijke jubileum collectie. Deze non-clothing lijn is helemaal uitgevoerd in de stijl zoals we gewend zijn van Maxomorra: kleurrijk en speels.

De jubileum collectie bestaat uit een kleurboek, een memory spel, verjaardagskaarten, posters, bordjes & dienbladen. Alle producten uit deze tijdelijke jubileumcollectie zijn gebaseerd op het alfabet. Hierdoor is het voor kinderen ook een leuke, eerste kennismaking is met de letters van het alfabet.

Creativiteit

Met het kleurboek wordt de creativiteit en fantasie geprikkeld. Het bevat aansprekende kleurplaten van o.a. olifanten, ridders en eenhoorns. Bij iedere kleurplaat hoort ook een bijbehorende letter. Voor je het weet, zeggen je kindjes zo het alfabet op!

Een memory spel is favoriet bij veel kinderen. Maxomorra heeft dit dan ook goed gezien en bracht een kleurrijke en speelse versie van het gekende spel uit. Spelenderwijs leren kinderen het alfabet maar ook enkele Engelse woordjes.

Posters om van te leren

De poster uit de jubileumcollectie bevat twee bedrukte zijdes. Aan de ene kant vind je de cijfers 1 t/m 10 en aan de andere kant het alfabet. Hierdoor is het een leerzame en mooie toevoeging van de kinderkamer.

Naast de poster zijn er ook nog verjaardagskaartjes (ha ja want het Zweedse label is jarig). Dankzij deze kaartjes kunnen jullie kindjes hun vriendje of vriendinnetje met een vrolijke verjaardagskaart feliciteren. De leeftijdskaarten zijn er voor kids van 1 t/m 10 jaar.

Een kleurrijk ontbijt?

Een ontbijtje of een kopje thee drinken om vier uur? Dit wordt gezellig en kleurrijk dankzij de bordjes en dienbladen van Maxomorra. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende prints: madeliefjes, paddestoelen, pinguins en boerderij. Net als bij de kleding, heeft Maxomorra ook bij deze productlijn het milieu in het achterhoofd gehouden. Alle producten zijn gemaakt in Europa en hebben een Eco label.

Naast deze non-clothing jubileumlijn is de kleding ook nog steeds verkrijgbaar voor jongens en meisjes in dat in maatjes 50/56 t/m 134/140. In België vind je deze bv bij Holleke Bolleke (Koersel), K’Bouter (Roeselare) en So It’s Me (Vollezele). In Nederland kan je o.a. terecht bij Musjes (Groningen), Met je kop door de helft (Haarlem) en Si-Sa Soep (Middelburg).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *