De LoFff wintercollectie komt eraan en daarvoor reisden de ontwerpers terug in de tijd. Net zoals kinderen reizen altijd een feest vinden. Was het voor de ontwerpers van het Nederlandse kinderkledinglabel LoFff ook een ervaring om op reis naar het verleden. Terug in de tijd naar de periode van een aantal bekende Nederlandse schilders. En ze kwamen met een frivole winterse collectie naar buiten.
Het kleurenpalet voor komende winter oogt op het eerste zich redelijk sober. Zo maakt LoFff veelvuldig gebruik van donkerblauw, jeansblauw en verschillende grijstinten. Om toch kleur te brengen in de donkerste periode van het jaar worden er dit jaar veel warme roze tinten gebruikt zoals Fuchsia, Cerise en Burgundy met een detail van goud. Door het gebruik van deze roze tinten oogt de wintercollectie veel warmer en ziet ze er winters uit.
De stoffenkeuze van LoFff is echt winters. Naast tricot zijn er in deze collectie veel winterse stoffen gebruikt zoals satijn, taffeta, kunstbont en wollige breisels. Door het gebruik van dergelijke stoffen is de collectie ook perfect geschikt voor koelere herfst- en zelfs lente-avonden of op iets warme winterdagen.

Nederlandse schilders

Voor deze collectie gingen de ontwerpers van LoFff terug in het verleden. Ze reisden naar de tijd van verschillende bekende Nederlandse schilders en haalden daar hun inspiratie vandaan. Zo vind je in deze collectie een Escher print, een Mondriaan jurk, een van Gogh shirt en een prachtige serie met bloemenstilleven, de Mignon jurk.
Daarenboven is er de gekende craquelé print. Dit effect, dat je ziet op een oud verweerd olieverfschilderij, wordt gebruikt in enkele prints en is er in zilver en koper. Ze zijn verrassend mooi en hip!

Jas

De LoFff jas, die deze winter hopelijk veel mag gedragen worden, is een echte musthave voor de jonge modefan. De jas is reversible. Lekker makkelijk om aan te passen aan de “mood van de dag”. De ene kant is in kunstbont afgewerkt en aan de andere kant is de jas grijs gemêleerd en afgewerkt met met de hand geborduurde bloemen op de kraag.
LoFff is onderandere te koop via Kixx Online en hun eigen webshop.De wintercollectie is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot 176. De baby-collectie van LoFff is te verkrijgen in maat 62 tot en met 86.

2 Reacties

  1. Gijs Erisman

    28 augustus 2015 op 14:45

    Super gave collectie en ook te koop via Stekels & Staartjes.
    http://Www.stekelsenstaartjes.nl

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *