Er zijn al heel wat series geweest op Disney Junior met Mickey Mouse in de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld maar aan ‘het Clubhuis’ en ‘De Roadster Racers‘. En daar komt vanaf maandag 3 februari weer een nieuwe bij. Dan kan je op Disney Junior iedere weekdag om 16u30 genieten van Mickey Mouse Dol Dwaze Avonturen. Een serie die niet alleen superleuk is, maar ook interactief en educatief! Deze nieuwe avonturen van de vrolijke muis en zijn vrienden is er speciaal voor de allerkleinsten onder ons, maar natuurlijk ook voor alle ouders om gezellig mee te genieten.

De nieuwe avonturen van Mickey en zijn vriendjes zijn knotsgek. Wat ze ook doen, Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Daisy en Pluto hebben zoals steeds weer hopen plezier en beleven samen de gekste avonturen. Ook nu staan thema’s zoals vriendschap, teamwork en avontuur centraal. En net zoals bij Mickey’s Clubhuis zit de serie ook weer boordevol interactieve elementen en wat het leerrijk maakt voor onze jonge kinderen. Daarnaast is er tussen de afleveringen door, een doldwaze Hot Dog Dance Break. Wat het nog extra leuk maakt voor de kleutertjes natuurlijk.

Doldwaze quiz

Hebben je kindjes, of misschien jij wel eens stiekem, zich al eens afgevraagd welk vriendje van Mickey ze zouden zijn? Dan is er goed nieuws want Disney Junior heeft een leuke (korte) test online gezet om dit te ontdekken. Ik was alvast ‘Goofy’ 😉

De nieuwe afleveringen zijn vanaf maandag 3 februari te zien op Disney Junior, dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 16u30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *