Van woensdag 1 mei tot en met maandag 10 juni is de populaire Disney Junior-reeks Mickey and the Roadster Racers voor het eerst te zien in de Belgische bioscoop en wel meer bepaald bij Kinepolis. Komen jullie mee de avonturen van Mickey en zijn vrienden ontdekken op het grote scherm? Jullie krijgen een nooit eerder geziene vertoning met leuke animatie tussendoor. Bovendien krijgen de kindjes als extraatje een Mickey- of Minnie-hoofdband.

Zes afleveringen in de bioscoop

Deze unieke vertoningen in Kinepolis vinden elke woensdag, zaterdag en zondag plaats. Jullie krijgen maar liefst zes afleveringen van Mickey and the Roadster Racers te zien. O.a. een aflevering over Donald’s 1-april-wedstrijd, eentje over Goofy’s grote drive-in bioscoop en een heuse kaasrace. En dit alles met leuke animatie tussendoor. Dat wordt een uur topentertainment voor de allerkleinsten.

Plezier voor alle kindjes België want de voorstelling zal te zien zijn in alle Belgische Kinepolis-zalen: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Braine, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende. Ook op Hemelvaartsdag en Pinksteren kunnen jullie in de zachte bioscoopzetels ploffen om de avonturen van Mickey en zijn vriendjes te bewonderen.

Mickey & the Roadster Racers

In deze reeks, die sinds 2017 op Disney Junior te bekijken is, beleven Mickey en zijn vrienden de spannendste avonturen. Avonturen die steeds veranderen in spannende races. Voor deze races kunnen ze hun gewone auto in een gepersonaliseerde roadster transformeren. En dit met slechts één druk op de knop. Zo zien we Mickey’s Hot Doggin’ Hot Rod, Donald’s Cabin Cruiser, Goofy’s Turbo Tubster, Daisy’s Snapdragon en Minnie’s Pink Lightning strijden om de beste plaatsen in de race.


Uitgelichte afbeelding: Disney Junior

1 reactie

  1. Mickey Mouse: Doldwaze avonturen

    23 januari 2020 op 15:49

    […] met Mickey Mouse in de hoofdrol. Denk bijvoorbeeld maar aan ‘het Clubhuis’ en ‘De Roadster Racers‘. En daar komt vanaf maandag 3 februari weer een nieuwe bij. Dan kan je op Disney Junior […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *