De grote vakantie staat bijna voor de deur. Onze kinderen zijn dan weer 8,5 weken thuis, op reis of op kamp. Tijd dus om veel (buiten) te spelen, te knutselen, te tekenen, … Of dat denken we toch, want inspiratie? Die is misschien wel uitgeput na de lockdown van de afgelopen maanden. Gelukkig is daar het internet nog en het online magazine Maison Slash. Zij brengen in samenwerking met de Belgische keten AVA een leuke MindPeaceBox uit. Deze box is geschikt voor ouders en kinderen om zich niet te vervelen tijdens de grote vakantie!

Geniaal, deze MindPeaceBox?

Als we de dames van Maison Slash mogen geloven is deze MindPeaceBox een zege voor ons als ouders. De box zorgt voor minstens 50.000 seconden kwali-tijd voor ouders en kinderen. Dat wil zeggen 16 activiteiten  in een tot de nok gevuld doos. Een doos vol met doe-dingen: van proefjes tot kooksels, en van knutsels tot spelletjes. Dat wordt zeker een hit bij jullie kinderen. Bovendien er handig want, niemand vraagt dat we onze (uitgeputte) creativiteit gebruiken. Het enige wat er van je verwacht wordt van de ouders is het bijgeleverde (prachtige) boekje doorbladeren en kiezen welke activiteit jullie gaan doen. 

Vertel ons, wat zit er nu in die MindPeaceBox?

Maison Slash en Ava hebben gezorgd voor 16 activiteiten waar jij noch je kinderen (actieve) hersenen voor nodig hebben, inclusief de ingrediënten ervoor. Wetenschap, koken, knutselen en spelen, you name it, het zit erin samen met een handig uitlegboekje. Of misschien toch je gedachten erbij houden om de activiteiten tot een goed einde te brengen. Smartphone op zij en beginnen maar!

Wie wilt dat hebben? 

De dames van Maison Slash schenken de mind peace-punten bij deze box aan de ouders. Want weg stress dankzij de activiteiten uit deze box als je kind zich (nog eens) verveelt tijdens de vakantie. De activiteiten zijn leuk en haalbaar voor kinderen vanaf vier of ouder.

Bij sommige opdracht-onderdelen verwachten we ze zelfs dat ouders volledige mind-peace kunnen gaan met een cocktail en een boekske (jammer genoeg niet meegeleverd – een tip voor de volgende editie 😉 ) terwijl dochter- of zoonlief zich amuseert met een opdracht. Bij andere opdrachten kan je beter in de buurt blijven en genieten van de kwali-tijd samen met je kind.

Wat kost deze kwali-tijd?

De MindPeaceBox kost 49,5 euro, en daar zit alles in, zelfs de verzendingskosten! Bovendien is de doos zelf onderdeel van één van de 16 activiteiten. Hierdoor wordt het afval echt tot het minimum beperkt! Respect dames!

Vinden jullie de opdrachten uit de box zo tof dat je ze nog een keer wil doen? Geen probleem! Dankzij het handige boekje heb je steeds een handleiding ter beschikking en bovendien vind je alle materialen in de Ava-winkel in je buurt.

Snel zijn is de boodschap!

Wil je zo’n leuke box om de verveling tegen te gaan tijdens de vakantie? Dan is het nu even een minder mind-peace momentje voor de ouders aangebroken. Snel zijn is namelijk de boodschap want er zijn slechts 500 dozen beschikbaar die de dames van Maison Slash in één keer versturen in de week van 22 juni. Mooi op tijd om de zomervakantie goed te beginnen.

De MindPeaceBox kan je HIER bestellen!


De MindPeaceBox is enkel beschikbaar in België. Ouders uit de rest van de wereld zullen het jammer genoeg nog moeten doen met de inspiratie op het wereld wijde web (op deze blog of bij de collega’s 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *