Een zacht- of een hardgekookt eitje is altijd wel lekker. Echter zien ze er meestal wel een beetje saai uit. Het is dus leuk om deze voor het opdienen nog te voorzien van een leukgezichtje. Maar wat ook fijn is om ze nog warm te houden met een minimutsje. Deze minimutsen zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Je kan dergelijke mutsjes haken voor verschillende gelegenheden. Van een leuke kroon, over coole sombrero’s tot een hippe koptelefoon en superhelden masker. Iedereen zal wel een minimuts vinden die hij of zij leuk vindt.

In het boek “Minimutsen haken: in no time gehaakt” van  worden minimutsen aan de hand van foto’s en werkbeschrijvingen getoond. Door deze aanpak zijn de leuke minimutsen makkelijk na te haken voor zowel jong als oud. Het boek bevat originele en grappige haakontwerpen voor zowel beginners en als gevorderden. Dit boekje is dan ook een leuke leidraad om minimutsjes te haken die bv de paasbrunch kunnen opvrolijke.

“Minimutsen haken: in no time gehaakt” is verschenen bij Kosmos Creatief en is verkrijgbaar bij o.a. Cosmox, Standaard Boekhandel en Bol.com. Bekijk hier alvast enkele pagina’s van dit leuke boekje.

Auteur: Esther Konrad en Eveline Hetty-Burkart
Uitgeverij: Kosmos Creatief
Pagina’s: 64
Leeftijd: Vanaf 5/6 jaar
ISBN: 9789043917896

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *