Binnenkort, op zondag 13 mei (in Antwerpen 15 augustus), vieren we moederdag. Onze kindjes maken dan allerlei prachtige kunstwerkjes, en/of bereiden een leuk tekstje voor. Zelf geven we onze mama graag eens een bloemetje. Al dan niet met een leuk kaartje erbij. Maar het is in deze drukke tijden niet altijd even makkelijk om juist rond moederdag bij je mama langst te gaan. En dan schieten online shops je ter hulp. Zo kan je bij Greetz prachtige boeketten en planten kiezen die ze dan mooi op tijd leveren bij je geliefde mama.

Greetz

Via de website van Greetz heb je een grote keuze aan bloemen en planten die je kan laten bezorgen aan bv je mama, of misschien verwen je liever jezelf eens. Elke maand zorgen de bloemisten van Greetz voor een maandboeket. Maar ook heb je keuze uit bv seizoenstoppers of boeketten die passen bij een bepaalde gelegenheid. Wij kozen voor een groot boeket ‘Portie Vrolijkheid‘. Prachtige bloemen die door hun kleuren prachtig bij de lente passen. Je kan verschillende boeketten namelijk ook in verschillende formaten krijgen. Daarnaast kan je ook een vaas bijstellen zodat de bloemen ineens mooi uitgesteld kunnen worden.

Het bestel proces verloopt heel vlot, en voor het afronden kan je ook nog een kaartje toevoegen aan je boeket. Betalen kan o.a. met Paypal en Bancontact. Wat ook leuk is, is het kiezen van een leveringsdag. Zo kan je al enkele dagen op voorhand je boeket bestellen. Boeketten worden in een stevige kartonnen doos geleverd. Bovendien zitten de bloemen in een stevige plastieken pot met water, zodat de bloemen hun versheid niet verliezen tijdens het transport. Tevens krijg je bij elke bestelling die je doet ook mooi een overzicht per mail, zodat je je bestelling kan opvolgen. De bezorgkosten voor bloemen en planten bedraag € 5,95

De bloemen van Greetz worden rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer geleverd. Hiervoor krijg je een 8 dagen versheidsgarantie. Met de warme zomerse dagen van afgelopen week mogen we stellen dat zelfs na 10 dagen het boeket nog meer dan toonbaar was. Zeker met de tips die je krijgt om de bloemen te verzorgen. Wij zijn alvast tevreden van de service en de kwaliteit bij Greetz.

Winactie

Wij zijn alvast tevreden van Greetz en hun bloemen. Daarom zijn wij ook blij dat we iemand anders mogen gelukkig maken met een mooi boeket. Dankzij Greetz mogen wij één tegoedbon ter waarde van € 45,00 weggeven (geldig tot eind 2018). Zo kan je misschien je mama verwennen voor moederdag (of een andere gelegenheid).

Hoe maak je kans op deze tegoed bon? Simpel! Laat in de reacties weten wat jou mama voor jou betekent. Een onschuldige kinderhand zal op 2 mei een winnaar uitkiezen uit al de reacties. (Reacties op onze Facebook-pagina tellen ook mee).


Foto: het boeket dat wij mochten uitkiezen van Greetz.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Bloemenservice via Greetz.be
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *