Voor je het weet zijn je kinderen groot en het huis uit en zijn jullie als partners “oud & grijs” geworden. De tijd vliegt veel te snel en de leuke dingen die jullie samen deden worden snel vergeten. Of wie weet heb je soms geen idee van wat voor leuks je met elkaar kan doen. Daar heeft Petra De Pauw een oplossing voor gevonden nl de geweldige Mum (you) & Me bucketlist reeks. Na het succesvolle Mum & Me: bucketlist voor mama en dochter is er nu ook een versie voor mama en zoon en voor koppels. Wij ontvingen beide nieuwe boekjes en net als bij de mama/dochter versie zijn wij nu ook weer direct verliefd geworden op de leuke opdrachtjes.

Mum & Me: Bucketlist voor mama en zoon

De relatie tussen een kind en zijn mama is uniek en kun je met niets anders vergelijken. Dit boek helpt je hierbij stil te staan en nog meer te genieten van elkaar. Voor mama’s en zonen tussen 0 en 120 jaar.

Na het geweldige succesverhaal van de mama/dochter versie van Mum & Me: bucketlist was de vraag groot naar een versie voor zonen en hun mama. Net als in de roze versie, ja deze mama/zoon versie is blauw, krijg je ook hier weer enorm veel leuke opdrachten. Zo kan je een zeepkistwagen bouwen en meedoen aan een zeepkisten race, op zoek gaan naar schatten op het strand of je eigen tattoo ontwerpen. Stuk voor stuk opdrachtjes op het lijf geschreven van jongens en hun (avontuurlijke) mama.

Natuurlijk begint ook dit boekje met enkele standaard opdrachtjes en vraagjes over wie jullie zijn. Opdrachtjes om jullie boekje te personaliseren en later aan jullie (klein)kinderen te kunnen tonen. Of later op familiefeestjes om leuke herinneringen op te halen.

You & Me: Bucketlist voor koppels

Dit is geen boek voor jou. Dit is een boek voor jullie! Zijn jullie gek op elkaar? Zien jullie elkaar doodgraag? Zijn jullie elkaars dekseltje op het spreekwoordelijke potje?
Dan zal You & Me: bucketlist voor koppels jou en je partner onvergetelijke momenten bezorgen! Dit grappige doe- en bewaarboek zal getuige zijn van waar de meeste liedjes en films over gaan: de liefde. Of jullie een week of een halve eeuw samen zijn, dat maakt helemaal niet uit. Via dit boek leer je elkaar nog beter kennen en ga je elkaar nog liever zien. You & Me wordt een souvenir van jullie liefde voor elkaar.

Het doel van You & Me? Samen oud worden en elkaar niet verliezen in de snelheid van het leven. Door de honderden grote en kleine uitdagingen in dit boek zullen jullie elkaar nog meer koesteren wat jullie samen hebben.

Naast de leuke boekjes voor mama en dochter/zoon is er ook de versie voor koppels. Eender welk koppel dat elkaar graag ziet. Man/vrouw, man/man, vrouw/vrouw, zolang jullie elkaar maar graag zien! Want dat is het grote opzet van dit fijne boek van Petra De Pauw. Jullie als koppel aan de hand van leuke opdrachtjes toch dat tikkeltje extra liefde voor elkaar te bezorgen.

Zo moet je elkaar af en toe een compliment geven, kies een leuk kapsel voor elkaar of gooi eens samen borden stuk. Maar doe de opdrachtjes vooral SAMEN. Maar niet voor jullie samen jullie hebben “voorgesteld” aan de hand van, hoe kan het ook anders, leuke opdrachtjes. Anders dan bij de Mum & Me boekjes is er nu op de cover plaats om een foto van jullie beide te plakken. Zo zorg je alvast voor een uniek exemplaar. Maar zo kan je ook regelmatig een nieuwe foto van jullie tweetjes de cover laten sieren. Leuk, niet? Wij vinden alvast van wel.

Wij kijken alvast uit naar de versie voor vaders met hun zoon/dochter!

Mum & Me: bucketlist voor mama en zoon is o.a. te koop bij Bol.com, in de betere boekhandel en in sommige grootwarenhuizen. Ook de You & Me: bucketlist voor koppels is bij deze verkooppunten te vinden zoals Bol.com.

Q: Wat zouden jullie op de bucketlist zetten om samen als koppel te doen en/of samen met jullie zoon/dochter?

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Petra De Pauw - Mum & Me / You & Me: bucketlist
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

1 reactie

  1. herman dailybits

    29 december 2016 op 16:45

    Hahaha. Dit boekje toevallig met kerst cadeau gegeven aan mijn vrouw.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *