Onlangs was er een papa-dochter momentje gepland. Een dagje geen school, de mama een feestje op het werk dus een hele dag leuke dingen doen. Spelletjes spelen, worstenbroodjes eten, naar de cinema en afronden met frietjes van het frituur. Soms mag je je kindje(s) eens in de watten leggen niet?

Nachtwacht: De Poort Der Zielen

De bewoners van Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk na 77 jaar uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur, want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen… Ondertussen beraamt ook de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Nachtwacht, de populaire reeks op Ketnet (Vlaanderen) en Nickelodeon (Nederland), kreeg nu ook zijn langverwachte langspeelfilm.
Net als in de reeks moeten Vladimir, Wilko en Keelin nu ook weer Schemermeer behouden van slechte wezens uit de onderwereld. En dit net op het moment dat ze hoog bezoek krijgen. Maar opperdemon Nemmeza staat natuurlijk op het punt om alles te vergallen.

De Poort Der Zielen is een knap uitgewerkt verhaal welk op geen enkel moment ging vervelen. In tegendeel het blijft een boeiende film voor kinderen (en volwassenen). Verwacht je niet aan flitsende actiescènes, maar net zoals in de serie zijn de effecten mooi uitgewerkt. Voor heel jonge kinderen is de film misschien wat te spannend maar de dochter van 6 heeft van begin tot het einde genoten. Missie geslaagd dus Nachtwacht!

Kunnen jullie kindjes niet genoeg krijgen van De Poort Der Zielen? De film speelt momenteel nog steeds in de bioscopen (meer dan 130.000 bezoekers bekeken de film reeds). Maar je kan hem ook reeds bestellen op DVD.

Q: Zijn jullie kindjes fan van Nachtwacht? En hebben jullie dan de film reeds gezien?


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.
Uitgelichte afbeelding: Ketnet/Studio 100

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Nachtwacht: De Poort Der Zielen
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *