De vakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar is afgetrapt. Hopelijk had iedereen een leuke en deugddoende vakantie. Nu het september is, is het misschien ook tijd om terug te blikken op de afgelopen vakantie. Je kan hiervoor op je PC, tablet of smartphone door je foto’s bladeren, maar je kan deze ook bijvoorbeeld laten drukken en in een fotoalbum kleven. Natuurlijk kruipt hier heel veel tijd en geduld in. Maar het kan ook makkelijker! Al geruime tijd kan je online (en in sommige winkels) een eigen fotoboek ontwerpen. Met handige software kies je niet alleen je leukste vakantiefoto’s. Maar ook een leuke lay-out, een mooie achtergrond en bovendien kan je je foto’s voorzien van een bijhorend tekstje.

Smartphoto fotoboek

smartphotoEr zijn verschillende aanbieders op de markt van de fotoboeken. Eén van daarvan is het Belgische Smartphoto. Hier krijg je een enorm ruim aanbod aan mogelijkheden om een eigen fotoboek te ontwerpen. Zo kan je het formaat kiezen (M, L of XL), de lay-out, maar ook het soort kaft. Zo kan je kiezen uit een zachte of een harde kaft. Waarbij je bij de harde kaft o.a. kan kiezen tussen leer of linnen. Wil je geen gebruik te maken van een voorgemaakte lay-out kan je nog altijd kiezen om het helemaal zelf te doen.

Met de online software is het vrij makkelijk om foto’s toe te voegen, tekst aan te passen, … Bovendien kan je je favoriete foto’s ook nog voorzien van een leuk effectje. Zo kan je foto’s voorzien van een zwart-wit of een sepia laagje. Wil je nog iets extra? Dan kan je een foto nog eens extra benadrukken met een leuk kadertje er rond. Elk soort (M – L of XL) boek komt met een aantal pagina’s.  Kom je toch nog enkele pagina’s te kort dan is het ook een fluitje van een cent om er enkele extra toe te voegen.

Is je fotoalbum volledig afgewerkt, dan is het bestellen de volgende stap. Leg je fotoboek in het winkelmandje, vul al je gegevens in en kies je leveringsadres. Daarna betalen (via bank- of creditcard, PayPal of overschrijving) en binnen de kortste keren kan je je fotoalbum thuis doorbladeren of laten bewonderen door familie en/of vrienden. Ontdek je dan nog een foutje in een tekst. Dan kan je gratis je  foto-album laten herdrukken met de correcte tekst.

De prijzen van de fotoboeken bij Smartphoto starten bij €8,95 voor het Medium en gaan tot € 34,95 voor de XL-albums. Wil je extra pagina’s dan komt daar natuurlijk wel een extra kost bij.

Andere producten

Naast fotoboeken kan je bij Smartphoto ook terecht voor allerlei andere producten. Je hebt de standaard foto-afdrukken, maar ook kaartjes voor allerhande gelegenheden (denk maar aan kerst of huwelijk). Daarnaast kan je je favoriete foto’s ook laten drukken op hout, speelkaarten, (wand)kalenders of misschien wel op een t-shirt. Wil je toch iets anders? Dan kies je misschien wel voor gravures. Ook dat kan tegenwoordig bij Smartphoto. Een gegraveerd glas of karaf om iets te vragen aan een geliefde of gewoon als leuk extraatje voor je eigen. Je ziet dat je heel wat mogelijkheden hebt om producten te personaliseren.

Conclusie

De fotoboeken bij Smartphoto zijn van zeer degelijke kwaliteit. Het papier voelt stevig aan en de kleuren van de foto’s zijn natuurlijk. Ook de enorme keuze aan lay-outs en de mogelijkheid om deze zelf nog aan te passen maakt het interessant. Bovendien heb je naast de fotoalbums ook nog een enorme keuze aan andere items die je kan ontworpen en laten (be)drukken. Ook de snelle levering en de prijzen maken de keuze van deze Belgische speler wat makkelijker om je favoriete kinder- en/of vakantiefoto’s te verwerken.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf.

Uitgelichte afbeelding: Iwan Shimko op Unsplash

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Smartphoto fotoboek
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *