Een dagje Planckendael is altijd een fijne uitstap met de kinderen. Genieten van de prachtige omgeving en de fantastische dieren. Maar deze zomer zal het toch nog net iets plezanter zijn. Dan duiken er namelijk vreemde dieren, bloemen en planten op in Planckendael. Een nieuwe diersoort ontdekt waar we nog niets van gehoord hebben? Nieuwe babydiertjes die het levenslicht gaan zien deze zomer? Wie weet, maar er is nog iets indrukwekkenders dat Planckendael zal veroveren komende zomer. Zo zal je doorheen het park levensechte en soms meer dan levensgrote dieren en bloemen kunnen spotten gemaakt van LEGO®-blokjes!

Nature Connects

Spot jij de ijsbeer, de leeuw, het lieveheersbeestje, de buffel, de goudvinken, de papegaaien en al die andere dieren van LEGO®-blokjes? Jullie bezoek aan het Mechelse dierenpark Planckendael wordt deze zomer nog meer dan anders een avontuur vol verrassingen!

Nature Connects, Art with LEGO® bricks is een project van de Amerikaanse kunstenaar Sean Kenney. Hij veroverde al verschillende dierentuinen en parken in Amerika maar komt deze zomer in primeur voor Europa naar Planckendael. Bij Planckendael zijn ze dan ook enorm tevreden dat ze deze prachtige “kunstwerken” in Mechelen mogen ontvangen.

Deze prachtige expo loopt van 1 juni tot en met 17 september. Daarna zal de expo niet meer in ons land te zien. Een bezoek aan Nature Connects, Art with LEGO® bricks is dan ook zeker de moeite om af te zakken naar Muizen bij Mechelen. Bovendien is de toegang tot deze expo, die verspreid zal staan doorheen het park inbegrepen in de standaard parkprijs. Wij kijken alvast uit naar deze kunstwerkjes in LEGO®.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *