De zomervakantie is bijna ten einde en de koudere herfst- en winterdagen komen er weer aan. Dat betekent ook dat de sandalen mogen worden opgeborgen en dat het tijd is voor stevigere en stoerdere schoenen. Naturino komt daarom met de ideale wintercollectie.

Voor de meisjes is de collectie geïnspireerd op de kledingkast van mama. De collectie bestaat uit laarzen, enkellaarsjes, schoenen met geborsteld leer en schoentjes afgewerkt met studs en kettingen. Dit alles om het rock-fashion gevoel te creëren. De prints die Naturino gebruikt zijn oneindig: van dierenprints tot camouflage en van de klassieke ruitjesprint tot een glamour glitterprint.

Voor de jongens mocht het volgens Naturino allemaal wel wat sportiever. Leer gaat deze winter hand in hand met delavé nylon. Dit geeft een heerlijk sportief effect geeft. Voor de winterkleuren voor jongens haalden de ontwerpers inspiratie  uit het bos en de vorst nl. groen, oranje, roestbruin maar ook donkerbruin, blauw en grijs.

De schoenen van Naturino zijn tevens voorzien van het exclusieve ‘zandeffect’, wat een soepele steun geeft. Ook zijn de zolen deze winter uitneembaar. Dit maakt de schoenen ook geschikt voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes of voor kinderen die in de sneeuw hebben gespeeld en natte voeten hebben. Dankzij de uitneembare zolen bieden ze de voeten een maximum aan hygiëne.

De schoenen van Naturino zijn o.a. te koop bij “De Dappere Stappers” en “Bubbles“.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *