Naast internationale series voor kinderen en tieners komt Disney Channels Benelux nu ook met lokale series. Het kondigde deze week een nieuwe lokale televisieserie aan met een Vlaamse en Nederlandse cast. Vanaf 26 oktober kan je op Disney Channel “Jonge Garde” bekijken en dit vier dagen per week. Jonge Garde is zowel in Vlaanderen als Wallonië te bekijken.

Disney’s Jonge Garde speelt zich af in “De Kookschool”. Een school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de horeca. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram beginnen vol goede moed aan het schooljaar. Naast koken is er zo veel meer te leren en te beleven op ‘De Kookschool’. Onder het toeziend oog van de strenge directrice en de andere docenten proberen de 6 hoofdpersonages de kleine leefwereld van hun school elke dag een beetje beter te maken. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram gaan er elke schooldag voor en vinden altijd een oplossing, of ze nu lastige gasten over de vloer krijgen of ze amper ingrediënten ter beschikking hebben. De zes ambitieuze tieners zijn dagelijks op elkaar aangewezen waardoor ze botsen op tal van uitdagingen die hun vriendschap op de proef stellen.

Trailer

Disney’s Jonge Garden is vanaf 26 oktober te bewonderen op Disney Channel (bij zowel Telenet als Proximus) en dit van maandag tot en met donderdag om 18u15.

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *