Het Belgische interieurlabel Roomblush lanceert een gloednieuwe collectie behang: “SWEET! wallpaper”. Deze collectie is speciaal ontworpen voor kinderen. Gekenmerkt door zoete pastelkleuren en speelse prints van onder meer snoepjes, zwanen, tipi’s en wolken licht deze nieuwe lijn meteen een tipje van de sluier van de nieuwe collectie. Dit najaar breidt de kinderlijn “mini” namelijk uit met een aantal nieuwe producten.

Eyecatcher

Het behang uit deze collectie maakt van een simpele muur een ware eyecatcher. In de nieuwe collectie “SWEET! wallpaper” is het aanbod reuze; maar liefst tien verschillende dessins, allemaal in drie frisse kleuren. Er is voor ieder wat wils. Alle ontwerpen uit deze collectie dragen de herkenbare stijl van Roomblush-eigenaar Eline Rousseau. Deze “SWEET! wallpaper” is ideaal om de kinderkamer op te frissen, maar ook daar buiten is ze heel geschikt. Denk maar aan een speelhoek, kinderdagverblijf of om een vrolijke draai te geven aan de keuken of hal.

Roomblush

Roomblush werd enkele jaren geleden opgericht door de Belgische ontwerpster Eline Rousseau. Met als uitgangspunt: het creëren van producten met een eenvoudige vormgeving en prints passend bij de trends van nu. Ze startte met een collectie behangpapier en heeft het label inmiddels uit laten groeien tot een volwaardig basic homelabel voor groot en klein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *