Een nieuw jaar en druppelsgewijs bereiken ons de nieuwigheden voor het komende jaar. Een jaar met leuke kledij, leuk speelgoed, spannende boeken, toffe films, … Een jaar waar we met Ouder Blog jullie ook willen blijven informeren over deze nieuwigheden en met af en toe een leuke winactie als bedanking voor jullie bezoekjes. Eén van de eerste nieuwigheden die we kunnen aankondigen zijn de leuke dierenvriendjes die VTech dit jaar op de wereld los laat. Leuk interactief speelgoed voor de jongste kindjes onder ons.

Pinguïn Rammelaar (6 tot 24 maanden)

pinguinrammelaarVoor de allerkleinste onder ons komt VTech dit jaar met een leuke interactieve rammelaar in de vorm van een pinguïn. Drie interactieve toetsen laat de kleintjes kennismaken met dieren, kleuren en cijfers. Dit aan de hand van vrolijk gezongen liedjes en grappige zinnetjes. Het hartje midden op de rammelaar licht op, op het ritme van de melodietjes. De pinguïn rammelaar bezit ook een bewegingsdetector waardoor het grappige geluidjes produceert als je kindje de rammelaar beweegt. De rode vis is speciaal gemaakt om te bijten en zo de pijn van doorkomende tandjes te verlichten.

Dierenvriendjes Reuzenrad (6 tot 24 maanden)

reuzenradOok het reuzenrad zorgt voor een aangename kennismaking met dieren, cijfers en kleuren. De kikker, vogel en beer draaien vrolijk in het rond terwijl het reuzenrad vrolijke melodietjes speelt. Het VTech reuzenrad bezit net zoals de rammelaar drie interactieve toetsen en flikkerende lichtjes. Dankzij de zuignap blijft het reuzenrad ook stevig staan.

Rol & Dol Kat (12 tot 36 maanden)

rolendolkatDe Rol & Dol Kat van Vtech is speciaal gemaakt voor peuters die hun eerste stapjes zetten. Deze interactieve kat met in haar voorste pootjes een bolletje wol, laat zich met plezier voorttrekken door jullie peutertjes. Beweegt de kat, dan zal ze je kindje verblijden met grappige geluidjes, zinnetjes en vrolijke melodietjes. Ook het bolletje wol tussen de pootjes draait rond als het katje wordt voortgetrokken. Op het hoofdje van de kat staan drie interactieve toetsen zodat de peutertjes spelenderwijs kennismaken met kleuren en letters.

Zoef Zoef Dieren – Kippenhok (1 tot 5 jaar)

zoefzoefdierenkippenhokIn 2014 werd de boomhut van Zoef Zoef Dieren nog verkozen tot speelgoed van het jaar in de categorie 0 tot 3 jaar. En dit jaar komt er een leuke uitbreiding bij in het Zoef Zoef Dierenrijk. Het kippenhok van Kim Kip kan makkelijk gekoppeld worden aan de andere onderdelen van Zoef Zoef Dieren (en Toet Toet auto’s). Laat Kim Kip van de helling glijden en plaats het kuikentje in haar nest. Beweeg de Zoef Zoef dieren over de magische sensor en luister naar de leuke reacties. Kim Kip zingt drie liedjes en bevat nog eens zes andere melodietjes. Een toffe uitbreiding in het Zoef Zoef Dierenrijk.

Kidipet Watch (4 tot 10 jaar)

kidipetwatchNa de Smart Watch komt VTech dit jaar met een speciaal interactief horloge voor kleuters. De Kidipet Watch is naast een horloge ook een soort Tamagotchi. Verzorg je katje of hondje door middel van het touchscreen. Ga met je diertje naar de dierenarts, geef het eten, laat het wandelen, … Hoe beter je voor je diertje zorgt, hoe gelukkiger het wordt. Naast dit interactief diertje bezit de Kidipet Watch van VTech nog andere spelletjes, een wekker, stopwatch en toont het de tijd zowel digitaal als analoog. Zo kan je dankzij dit horloge je kindjes ook de klok leren lezen. De Kidipet Watch is beschikbaar in twee versies nl. de hond (wit) en de kat (roze).

KidiSecrets Pocket (6 tot 11 jaar)

kidisecretpocketVroeger hadden vele onder ons wel een dagboekje met een slotje, zodat niemand je geheimen kon lezen. In het digitale tijdperk durven deze dagboeken wel eens op de laptop of tablet staan. Al dan niet beveiligd met een paswoord. VTech speelt hier handig op in door de KidiSecrets Pocket te lanceren. Een virtueel dagboek en vriendenboekje. Natuurlijk beveiligd met een eigen paswoord. Naast het dagboek bevat de KidiSecrets Pocket ook nog leuke spelletjes over rekenen, woordjes en logica. Met de KidiSecrets kunnen je kindjes ook nog een virtueel plantje of diertje verzorgen en dit alles natuurlijk met achtergrond verlichting. Ook bevat dit digitale dagboek een wekker, klok en nog enkele extra’s.

Al deze leuke nieuwigheden van VTech zijn in de loop van dit jaar beschikbaar in de meeste speelgoedwinkels bij jou in de buurt.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *