Op 16 februari overleed de geestelijke vader van Nijntje, Dick Bruna. Bruna laat gelukkig een heleboel leuke boekjes achter voor onze kinderen. Ook zijn er verschillende leuke animatiereeksen en spelletjes verschenen van het konijntje met haar familie en vriendjes.

Nijntjes eerste telboek: Engels – Nederlands

Onze kindjes leren in de kleuterklas reeds tellen. Sommigen hebben dit snel onder de knie, anderen doen er iets langer over. Van één tot tien en terug. Dit is helemaal leuk als ze dit kunnen visualiseren aan de hand van leuke tekeningen van Dick Bruna.

Dit eerste telboek van Nijntje is een telboek waarbij je kleuters/peuters leren tellen in twee talen nl Engels en Nederlands. Als ouders laat je je kindjes tellen en jij zelf vertelt dan het Engels woordje hiervoor. Verbazend hoe snel je kindjes hier over weg met kunnen. Na enkele keren oefenen gaat het hier thuis al redelijk vlot van One, Two, Three!

Het boekje geeft bij elke tekening eerst het Engels telwoord en daaronder het Nederlandse.  Dit is ook ideaal voor beginnende lezertjes. De tekeningen zijn in de typische Dick Bruna stijl en komen rechtstreeks uit de wereld van Nijntje. Wij blijven alvast oefenen met de dochter tot ze tot tien kan tellen (in het Engels).

Nijntjes eerste telboek: Engels – Nederlands is verkrijgbaar in de betere boekhandel en online bij o.a. Bol.com en Proxis.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Dick Bruna - Nijntjes eerste telboek: Engels - Nederlands
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *