Ondertussen het derde deel van Ninja Kid. In deze komische reeks is Nelson Kramer een “getrainde” ninja. Hij wordt nog steeds bijgestaan door zijn beste vriend (en neef) Kenny en zijn oma.

De slechtste ninja ooit

Nu hij een Ninja is, kan Nelson Kramer niet wachten op de sportdag. Voor het eerst zal hij niet de nerd zijn, maar een superatleet! Maar net op het moment dat Nelson zijn krachten het hardst nodig heeft, worden ze verwisseld met die van … zijn oma! Hoe kan hij ook maar iets winnen als hij loopt en beweegt als een oud vrouwtje?!

Recensie

‘De slechtste Ninja ooit’ is het derde deel uit de Ninja Kid-serie. De boeken zijn prima los van elkaar te lezen. Dit dankzij de handige intro die de schrijfster altijd geeft.

De auteur heeft met Nelson een erg leuk personage gecreëerd. Hij is grappig, klungelig en slim tegelijkertijd. Maar bovenal blijft het een gewone jonge met zijn eigen probleempjes die toevallig super ninja-krachten. Ook zijn beste vriend (en neef) Kenny en zijn oma zijn fantastische personages die een boel bijzondere dingen meemaken. Zij staan ook steeds klaar voor Nelson.

Ook dit derde deel ‘De slechtste Ninja ooit’ leest enorm vlot. Het verhaal is niet alleen grappig, ook de illustraties zorgen voor de nodige humor. Mede hierdoor is deze reeks zelfs voor de minder fanatieke lezer, leuk om te lezen. Wij kijken alvast uit naar de volgende avonturen van Nelson, zijn neef en zijn oma.

Auteur: Anh Do
Illustraties: Jeremy Ley
Uitgeverij: Kluitman
Pagina’s: 186
Leeftijd: 8 jaar
ISBN: 978 90 206 7459 0

Het derde deel uit deze reeks is o.a. te koop in de betere boekhandel en online bij o.a.:
Bookspot – Bol.com – Standaard Boekhandel

Pin it
Ninja Kid 3

Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *