Het Nederlandse kindermodelabel nOeser brengt in samenwerking met kindermode stylist en -blogster Manon Laarhoven van JustbyManon een te gekke collectie uit nl. FLASH. Deze ‘nOeser by Manon’ FLASH collectie is een mooie toevoeging op de nOeser wintercollectie van dit jaar. Manon heeft met deze collectie een Urban touch gegeven aan de reeds bestaande nOeser wintercollectie. De collectie bevat zowel items voor jongens als voor meisjes. Welke natuurlijk ook te combineren zijn met de “standaard” nOeser collectie.

nOeser by Manon voor jongens en meisjes

De collecties voor meisjes bestaat uit een luxe top met koperkraag en mooie knoop details op de rug, een capitone rokje met een zilveren lurex detail en een bijpassende maillot met koperen glitter streep.

De jongens lopen dan weer in een stoere grijze baggy broek met een urban interpretatie van een nOeser AW16 print rond. Dit is mooi te combineren met een antraciet statement shirt met stoere koperkleurige tekst.

De set wordt helemaal compleet met een te gekke leren bow tie en een girly handtasje. Beiden zijn handgemaakt van gifvrij leer door ToughCookieStore.

De ‘nOeser by Manon’ FLASH collectie ligt vanaf eerste week november in de winkel en is verkrijgbaar  www.noeser.eu. Maten 50/56 tot 110/116. Prijzen van 12,50 – 42,95 euro.

Fotocredits: Arma Fotografie

 • nOEser: zomer 2017

  nOeser: Een zomer geïnspireerd door de onderwaterwereld

  Ook voor onze allerkleinste is de zomermode stilaan in de winkelrekken aan het verschijnen…
 • nOeser zomer 2016

  nOeser: Once upon a Time

  “Once upon a Time” is de nieuwe zomercollectie van nOeser. Het klinkt als het begin van ee…
 • nOeser zomer '15

  nOeser: een wilde zomer voor de kleinste

  Deze zomer is de tropische trend een veel voorkomend thema in de (kinder)mode. Ook bij het…
Laad meer gerelateerde berichten

Geef een reactie