“Once upon a Time” is de nieuwe zomercollectie van nOeser. Het klinkt als het begin van een sprookje, of is het eerder een knipoog naar het Wilde Westen? Misschien is het wel beide. Het sprookje van pasgeboren kindjes in het “Wilde Westen”. Maak kennis met de nieuwste collectie van dit leuke Nederlandse label van babykleding.

Once upon a Time

In de collectie zie je de originele, aansprekende prints waar nOeser bekend om staat. Net zoals in de vorige collecties blijven dieren belangrijk in de designs. Maak deze zomer kennis met “Kyra the Camel” en “Perry the Puss in Boots“.

Naast verschillende stukken met prints heeft nOeser nu ook een mooie basic collectie. Dit in fijne kleurstellingen om tot mooie combinaties te komen met de stukken met prints. De kleuren gaan van grijs, blauw over groen naar roze en wit.

De zomercollectie “Once upon a Time” van nOeser bestaat uit o.a. jumpsuits, broekjes, jurkjes, rompertjes en mutsjes. Zoals bij vele baby- en kindercollecties is ook hier gebruik gemaakt van zacht biologisch katoen. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 86-92.

De collecties van nOeser zijn naast op hun eigen webshop ook verkrijgbaar bij diverse (web)winkels in Vlaanderen en Nederland o.a. bij Wassen op 30 graden (Moerzeke – België), Okapi (Gent – België), Kikibo (Heerlen – Nederland) en Brandkids (webwinkel).

 • nOEser: zomer 2017

  nOeser: Een zomer geïnspireerd door de onderwaterwereld

  Ook voor onze allerkleinste is de zomermode stilaan in de winkelrekken aan het verschijnen…
 • nOEser by Manon

  nOeser by Manon: Flash

  Het Nederlandse kindermodelabel nOeser brengt in samenwerking met kindermode stylist en -b…
 • nOeser zomer '15

  nOeser: een wilde zomer voor de kleinste

  Deze zomer is de tropische trend een veel voorkomend thema in de (kinder)mode. Ook bij het…
Laad meer gerelateerde berichten

Geef een reactie