“Once upon a Time” is de nieuwe zomercollectie van nOeser. Het klinkt als het begin van een sprookje, of is het eerder een knipoog naar het Wilde Westen? Misschien is het wel beide. Het sprookje van pasgeboren kindjes in het “Wilde Westen”. Maak kennis met de nieuwste collectie van dit leuke Nederlandse label van babykleding.

Once upon a Time

In de collectie zie je de originele, aansprekende prints waar nOeser bekend om staat. Net zoals in de vorige collecties blijven dieren belangrijk in de designs. Maak deze zomer kennis met “Kyra the Camel” en “Perry the Puss in Boots“.

Naast verschillende stukken met prints heeft nOeser nu ook een mooie basic collectie. Dit in fijne kleurstellingen om tot mooie combinaties te komen met de stukken met prints. De kleuren gaan van grijs, blauw over groen naar roze en wit.

De zomercollectie “Once upon a Time” van nOeser bestaat uit o.a. jumpsuits, broekjes, jurkjes, rompertjes en mutsjes. Zoals bij vele baby- en kindercollecties is ook hier gebruik gemaakt van zacht biologisch katoen. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 86-92.

De collecties van nOeser zijn naast op hun eigen webshop ook verkrijgbaar bij diverse (web)winkels in Vlaanderen en Nederland o.a. bij Wassen op 30 graden (Moerzeke – België), Okapi (Gent – België), Kikibo (Heerlen – Nederland) en Brandkids (webwinkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *