Schoolgaande kindjes die op school blijven eten en een verkeerde brooddoos terug naar huis brengen omdat het vriendje of vriendinnetje net dezelfde heeft. Bij vele gezinnen is dit waarschijnlijk al eens voorgekomen. Wil je dit vermijden dan kan je nu een eigen brooddoos ontwerpen voor je bengeltjes. Maar ook een gepersonaliseerde drinkbus behoort tot de mogelijkheden.

Dankzij My Mepal kan je brooddozen, drinkbussen en drinkbekers van Rosti Mepal personaliseren door ze te laten bedrukken met foto’s, tekeningen, teksten of plaatjes. Je mag zelfs de kleuren van alle onderdelen bepalen! Zo kan je de bv de brooddoos perfect aanpassen qua kleuren aan de afbeelding die je kiest voor de bedrukking.

Via My Mepal zijn alle opties mogelijk. Een leuke vakantiefoto’s, de foto van zijn/haar favoriete figuurtje, … Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een brooddoos of drinkbus/beker. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en opties.

Bestellen

Het bestellen op de website van My Mepal verloopt zeer vlot. Een wizard loodst je door de verschillende stappen. Eerst kies je de kleur van de verschillende onderdelen. Nadien kan je een achtergrond kiezen of eentje zelf uploaden naar de website. Als je de achtergrond hebt gekozen is er nog een mogelijkheid om extra plaatjes of tekst toe te voegen. Als je deze stappen hebt doorlopen, kan je de gepersonaliseerde items bestellen. Betalingen verlopen via Ogone en je kan hierbij kiezen uit overschrijving (vooraf), kredietkaart of gewone bankkaart.

Levering en kwaliteit

Leveringen van de gepersonaliseerde items van My Mepal worden uitgevoerd door DHL. Onze bestelling was er al na enkele dagen en zat nog eens in een leuke geschenkverpakking. Na het uitpakken, door de dochter des huizes, kwam haar gepersonaliseerde brooddoos te voorschijn. De brooddoos voelt zeer stevig aan en is mooi afgewerkt. Ook de bedrukking is van zeer goede kwaliteit en is perfect zoals ze besteld was. De dochter was alvast in de wolken met haar eerste echte brooddoos en wou ze al direct in gebruik nemen.

Win

In samenwerking met My Mepal mogen wij één iemand gelukkig maken die zijn of haar eigen Lunchbox Midi Campus mag ontwerpen. Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Laat ons weten, via een reactie op de site of sociale media, wat jij zou laten bedrukken op je lunchbox. Een onschuldige kinderhand zal dan de dag na Sinterklaas de gelukkige winnaar trekken uit alle deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *