Momenteel loopt in Antwerp Expo de jaarlijkse boekenbeurs. De hoogmis voor de boekenliefhebbers van jong tot oud. Duizenden boeken zijn er te bewonderen en te koop. En bovendien zijn er regelmatig signeersessies van bekende en minder bekende auteurs. Ook de auteur van “Super Spion Sam Smith – Operatie onkwetsbaar” Jonas Boets zal zijn boeken volgend weekend (8 en 9 november) signeren op de boekenbeurs. “Operatie onkwetsbaar” is het in 10de boek de reeks van Sam Smith. Maar niet alleen Sam Smith is een super spion. Iedereen kan spion worden en op zaterdag 8 november legt Jonas Boets op de boekenbeurs uit hoe dit kan.

Daarnaast wordt dit jaar ook Team Sam Smith boven de doopvont gehouden. De plezantste spy community van Vlaanderen en Nederland wordt nu al gezegd. Binnen deze community komen kinderen op een grappige en bovenal spannende manier in aanraking met superspion Sam Smith en zijn uiterst interessante wereld van spionage. Je kan Super Spion Sam Smith volgen op YouTube en Instagr.am en Facebook. Op Twitter is Team Sam Smith te vinden via #superspionsamsmith.

Het boek “Operatie onkwetsbaar” is buiten op de boekenbeurs en in de betere boekhandel ook online te koop via o.a. Bol.com

Professor January van De School is vermoord! Daarbovenop komt nog dat Sam verdacht wordt van de moord. Het bewijs tegen hem is onomstotelijk, hij is gefilmd bij het lijk. Alleen… kan Sam zich er niets van herinneren. Niet van de moord, maar ook niet van de laatste dagen en weken. Er duiken documenten op van een geheim onderzoek, Operatie Onkwetsbaar, waar Sam bij betrokken was. Heeft dit iets te maken met de moord? Sam wil zijn onschuld bewijzen, maar hij zit vast in de cel. Hij kan alleen maar hopen op de hulp van zijn vriendin Katie en Daphne. Maar geloven zij hem wel?

Auteur: Jonas Boets
Uitgeverij: WPG / Manteau
Pagina’s: 256
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
ISBN: 9789022330623

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *