Mario, de gekende Italiaanse loodgieter, beleefd weer een nieuw avontuur. Samen met zijn nieuwe metgezel Olivia trekt hij op een komisch avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt in Paper Mario: The Origami King op de Nintendo Switch!

Het verhaal

De origami-koning heeft het rijk overgenomen! Zijn gevouwen soldaten hebben Toad-dorp overvallen en hij heeft zijn krachten gebruikt om prinses Peach en diverse andere personages in origami te veranderen. Hij heeft zelfs het kasteel van Peach uit de grond gerukt en het afgesloten met magische linten!

Gelukkig kan Mario rekenen op de hulp van Olly’s jongere zusje Olivia om de gevouwen legers van het kwaad te bestrijden. Samen met enkele onwaarschijnlijke bondgenoten moet je onze helden helpen de plannen van de papieren slechterik te versnipperen om te voorkomen dat de wereld in origami wordt veranderd!

Avontuur in een papierenwereld

Mario en Olivia reizen ze door een wereld opgebouwd uit papier en karton. Van bloedhete woestijnen tot woeste zeeën, en onderweg rekruteren ze allerlei bijzondere personages. Ondertussen proberen ze het kasteel van Prinses Peach van de vervloekte linten te ontdoen en de papieren vrienden te redden die in gevouwen soldaten zijn veranderd!

De papierenwereld kennen we niet alleen van de vorige Paper Mario games, maar ook van het leuke Yoshi’s Crafted World. Ook nu weer slagen de ontwikkelaars er in om een prachtige wereld te creëren met een unieke game-play. Zo zal je de scheuren in de papieren wereld moeten dichten met magische confetti. Hierdoor komen er dan weer verrassingen te voorschijn komen zoals extra muntjes of een Toad in nood die wordt gered.

Sta je oog in oog met een gevouwen (Origami) soldaat dan krijg het spel een nieuwe wending. Je zal dan een soort puzzel moeten oplossen binnen een bepaalde tijd om deze ‘baas’ te verslaan. Het leuke aan deze puzzels is dat de Toads je kunnen helpen om deze ‘bazen’ te verslaan.

De dochter kijkt alvast uit naar deze nieuwe Mario game die op 17 juli verschijnt. Ze was al fan van de papieren en kartonnen wereld van Yoshi dus zal ze met plezier dit nieuwe avontuur van Paper Mario: The Origami King spelen.

Paper Mario: The Origami King is verkrijgbaar bij o.a. Dreamland, Game Mania en Bol.com.

Pin it
Paper Mario: The Origami King

Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.
Afbeeldingen: © Nintendo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *