2020 is een heel raar jaar. Door Covid-19 werden scholen gesloten, hobby’s stopgezet en ingezet op thuiswerk. Een agenda was bijgevolg niet echt meer nodig. Maar nu met het nieuwe schooljaar, de hobby’s die terug worden aangevat, … is een agenda misschien wel terug nodig. In de winkel zijn er verschillende soorten en formaten beschikbaar. Maar natuurlijk is een meer persoonlijke agenda altijd aangenamer om jullie afspraken in te noteren.

Personaliseer je agenda

Je agenda personaliseren kan op verschillende manier. Sommige mensen maken er dmv Bullet Journal er een echt kunstwerkje van. Andere kleven er af en toe een foto in. En sommige laten hem gewoon clean zoals ze hem in de winkel hebben aangeschaft. Maar dankzij Smartphoto kan je nu je agenda volledig personaliseren met de leukste foto’s en je eigen evenementen zoals bv verjaardagen. En bovendien heb je keuze uit verschillende ontwerpen, kan je de startmaand kiezen en ook de omslag. Keuze te over om een prachtige agenda te maken.

Van Smarphoto mochten we een exemplaar personaliseren. Net zoals bij de andere producten, was ook nu het ontwerpen heel eenvoudig. Bij elke week kies je een leuke foto en in sommige weken zelfs twee. Ook het begin van de agenda kan je aanpassen met o.a. je naam en belangrijke contactgegevens. Hierbij natuurlijk ook enkele foto’s. Qua kaft heb je de keuze tussen een zwarte ledere kaf, twee linnen (roze en blauw) en nog enkele kaften die je kan personaliseren. Wij kozen voor de blauwe linnen.

De agenda voelt stevig aan, er is ruimte genoeg om afspraken te noteren en de foto’s zelf zien er piekfijn uit. Vooraan heb je een makkelijk overzicht over het jaar waarvoor je de agenda ontwerpt, alsook dat van het jaar dat volgt. Achteraan vinden we ook een overzicht voor de feestdagen van het huidige en het komende jaar. En de feestdagen staan natuurlijk ook genoteerd op de dag zelf.

Wij zijn alvast tevreden met ons gepersonaliseerd exemplaar en kijken er al naar uit om hem vanaf december te beginnen vullen met de nodige tekst en afspraken.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *