Met kindjes in huis is er altijd leven in de brouwerij. Dansen, zingen en spelen. Kindjes leven zich graag uit. Maar het spelen brengt ook de nodige “rommel” met zich mee. Van jongs af aan leren we ze hun speelgoed opruimen. Dit niet altijd met de volle zin van de kindjes. Maar met Play & Go wordt het opruimen toch een beetje makkelijker en aangenamer.

Play & Go zijn kleurrijke speelzakken en speelmatten in één. Hierdoor kunnen de kindjes op een fijne manier spelen en wordt het opruimen eenvoudiger. Met de Play & Go speelzakken kan je alle soorten speelgoed opbergen. Of het nu gaat om Lego, Duplo, poppen of autootjes. Je kan dit allemaal kwijt in de enorme speelzak met een diameter van 140 cm.

De speelzakken zijn vervaardigd uit puur katoen. Ze kunnen dus tegen een stootje en zijn tevens makkelijk te wassen. Hierdoor zijn de Play & Go speelzakken ook geschikt om wat speelgoed mee te nemen naar het strand, naar het park of voor een dagje naar oma en opa. Je hebt dan het speelgoed bij de hand met een leuke speelmat. Op deze speelzakken heb je zelfs een garantie van maar liefst drie jaar.

Met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur zijn de Play& Go speelzakken ook een ideale cadeautje. De zakken zijn verkrijgbaar in zes klassieke kleuren alsook met zes verschillende prints. Play & Go speelzakken zijn geschikt voor alle leeftijden waardoor het vanaf de peutertijd tot de pubertijd hopelijk meestal “Opgeruimd staat netjes” is in de woon- en/of slaapkamer.

De Play & Go speelzakken zijn verkrijgbaar voor €34,00 op hun webshop.

Foto’s: PR4Kids

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *