Van razendsnelle quizzen tot meeslepende multiplayers. Met Playlink voor PS4 speel je op een heel andere manier met je gekende Playstation-console. Plaats een PlayLink-game in de console, gebruik je smartphone of tablet als controller, verzamel iedereen rond de tv en bereid je voor op een verrassende nieuwe manier van gamen. Want Playlink is samen genieten en het is voor iedereen. Ideaal dus tijdens de komende familiefeesten.

Chimparty: sta jij voor aap of juist niet?

Grijp je smartphone of tablet en laat je niet in de aap nemen in deze multiplayer-game voor PlayLink. Met maximaal vier spelers ga je de strijd met elkaar aan in 18 knotsgekke minigames met in totaal 90 levels.

Chimparty

Bij Chimparty maakt het ook helemaal niet uit of je een beginnende gamer bent of de King Kong onder je vrienden en familie. Voor ieder is er wat wils. Zo moet je een aap door een hoepel gooien of aan je rivalen ontsnappen tijdens een fanatiek potje tikkertje.

De ultieme feestmodus van Chimparty is de bordspelmodus. Gebruik listige trucs, een vurige dobbelsteen en ondeugende apenstreken om de overhand te krijgen in de 5 spellen die je speelt. Loop op een loopband en verzamel zo veel mogelijk bananen op een parcours zonder naar beneden te vallen. Je kan rivalen verslaan in een ravottende, doe-wat-je-wil-versie van volleybal of samenwerken tijdens een 2-tegen-2 doelgericht spel, waarin de sport verandert naar het thema van het bord.

Alleen spelen? Ook dat kan in deze partygame. Naast de bordspelmodus zijn er ook nog drie andere modi die je ook alleen kan spelen. Neem bijvoorbeeld de Blitzmodus waarbij je 10 snel veranderende, willekeurige games speelt om sterren te verzamelen, de survivalmodus waarbij je zoveel mogelijk sterren moet behouden terwijl je de minigames oefent of de aangepaste modus waarbij je tussen alle 90 levels en alle sessies kan kiezen.

Knowledge is Power: Decades

Knowledge is Power, de ultieme quiz van Playlink, brengt een nieuwe versie uit waarin jij opnieuw jouw kennis kan testen! Ben jij slim en snel genoeg om als winnaar uit de bus te komen in deze PS4 exclusieve PlayLink-quizgame? Test je kennis met popcultuur- en entertainmentvragen over de jaren 80, 90, 2000 en 2010 in deze lollige en makkelijk te spelen spelshow waarin je je smartphone of tablet als controller gebruikt.

Knowledge is Power

Je kan een keuze maken uit acht unieke personages en het opnemen tegen maximaal zes spelers. Er zijn duizenden unieke vragen in verschillende omgevingen met elk een speciaal thema. Kies een van de persoonlijkheden in retrostijl, van gamer-girl tot hiphop-gast, en bereik als eerste de top van de Piramide van Kennis.

Deze PlayLink-game bevat gloednieuwe powerplays waarmee je bijvoorbeeld het scherm van medespelers kan vergrendelen. En met vier nieuwe touchscreen-uitdagingen kun je je naar hartenlust uitleven in een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk moet scoren.

Chimparty en Knowledge is Power: Decades zijn o.a. verkrijgbaar bij Game Mania.


Uitgelichte afbeelding: Sony Playstion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *