Kinderen spelen graag model. Niet elke ouder heeft dan graag dat ze dit ook voor een echte fotograaf gaan doen of op een echte catwalk flaneren. Met de Playmobil Castingshow kunnen de kindjes thuis veilig hun eigen modeshow en casting organiseren. Zo voelen ze zich zo toch beetje model of fotograaf. Van een elegante avondjurk tot sportieve strandkledij, talrijke combinaties om aan en uit te trekken zijn beschikbaar voor de Playmobil modellen. En naast deze kleertjes zijn er natuurlijk ook fraaie accessoires.

Op de cover of in een modeshow?

Jurken, rokken, hoeden, tassen – of zelfs een nieuw kapsel? De modellen kunnen hun kleren kiezen op de twee rolrekken net als hun bijhorende accessoires. Zijn de modellen klaar, dan is daar de modefotograaf die ze graaf op de gevoelige plaat vastlegt. 

Naast de standaard kledij zijn er nog drie andere sets met veel kleren en toebehoren beschikbaar. Deze extra’s zorgen voor nog meer afwisseling. Zo kunnen glamoureuze sterren op catwalk gecreëerd worden, wordt het vakantiegevoel opgeroepen bij de fotoshoot op een strand en gaan we de romantische toer op met een bruid die graag wordt gefotografeerd. De Playmobil topmodellen maken altijd indruk met hun looks en veelzijdigheid.

Dankzij de afneembare kledij is de Castingset van Playmobil het ideale speelthema voor de kleine mode-ontwerpers, modellen of fotografen in spé. Hun creativiteit kunnen ze dankzij deze set botvieren. Plezier gegarandeerd voor alle jonge fashion-fans!

Playmobil is te koop in de meeste speelgoed zoals Bart Smit en Fun. Deze speelset is beschikbaar vanaf eind februari.

Q: Zouden jullie kindjes graag op de catwalk flaneren?

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *