Vuurspuwende draken in het luchtruim? Dan zijn de Dragons van PLAYMOBIL aan het rondvliegen. Het popularie speelgoedmerk heeft een licentiesamenwerking met DreamWorks Animation voor ‘Hoe tem je een draak’! En dat zullen we geweten hebben.

De nieuwe Draken-sets van PLAYMOBIL zijn een “must have” voor alle fans van Hikkie, Tandloos en de drakenrijders van Berk. Nu kunnen ze de avonturen van hun favoriete personages naspelen of hun eigen beleven. We kennen PLAYMOBIL natuurlijk voor zijn oog voor detail. En ook in deze speelset wordt dit weer duidelijk. Door de details worden de fantasie en creativiteit van kinderen ook geprikkeld. De bekende figuurtjes van 7,5cm hebben in deze speelset de taak om de wilde, maar bovenal vriendelijke, draken te gaan temmen! Zullen ze daar in slagen?

Extra’s

Naast de draken en hun temmers heeft PLAYMOBIL ook nog een heleboel leuke extra’s. Benieuwd? Surf dan zeker eens naar de PLAYMOBIL Dragons site waar je niet alleen de speelsets kan vinden, maar coole kleurplaten voor je kinderen, leuke achtergronden voor het bureaublad om de kinderaccount van de PC te versieren en nog zoveel meer.

1 reactie

  1. Resaarcle

    29 augustus 2017 op 23:03

    Ziet er tof uit!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *