De dagen worden korter en Halloween komt dichterbij. De spoken en geesten worden dan ook sneller wakker en proberen de mensen bang te maken. Daarom zijn er de afgelopen dagen steeds vaker berichten van paranormale gebeurtenissen en vreemde waarnemingen. Het is dus tijd om deze spoken en geesten te gaan bestrijden. En wie is hier de specialist in? Inderdaad: de PLAYMOBIL Ghostbusters™ ! Wij ontvingen hier op de redactie verschillende berichten dat Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore gesignaleerd zijn in verschillende kinder- en speelkamers. Dit om samen met alle kleine en grote fans op spokenjacht gaan.

Spoken en geesten

Nu de dagen korter worden en het ’s nachts kouder wordt kregen ze in de PLAYMOBIL-wereld regelmatig meldingen van mysterieuze geluiden, rare gewaarwordingen en rondzwevende meubels. En plots was er ook overal een raar groen slijm te vinden. Deze onverklaarbare gebeurtenissen riepen heel wat vraagtekens op bij de bewoners van de PLAYMOBIL-wereld. Zelfs de speciaal opgetrommelde politie had geen verklaring voor deze gebeurtenissen.

Volgens bepaalde bronnen zijn spoken en geesten verantwoordelijk voor al deze commotie. Tijd om de Ghostbusters™ op te roepen!

Alarm in de Ghostbusters™ brandweerkazerne

Maar gelukkig is de redding nabij. Het spoken- en geestenalarm gaat af in de brandweerkazerne van de Ghostbusters™. Ze rukken uit in hun Ecto-1 waardoor ze overal in een mum van tijd zijn. Geen enkel spook of geest is nog veilig. Want met hun PKE-meters sporen ze elk spook en geest op. Ook al verstopt deze zich nog zo goed. Met hun speciale apparatuur kunnen de Ghostbusters™ de spoken overal vinden en gevangen nemen. Of ze zich nu schuilhouden in de kinderkamer, het toilet of op de speelzolder, geen spook of geest is nog veilig. Maar wacht! De Stay Puft Marshmallow Man dwaalt nog steeds rond in de PLAYMOBIL-wereld. Lukt het de Ghostbusters alsnog om hun sterkste tegenstander te verslaan?

Maar de spoken en geesten moeten niet alleen schrik hebben van de Ghostbusters™. Zij krijgen vanaf nu massaal hulp van enorm veel kleine spokenjagertjes. Protonstralen en spokenvallen in de aanslag, want de jacht op spoken en geesten kan beginnen!

De PLAYMOBIL Ghostbusters™ speelsets zijn te koop in o.a. de betere speelgoedhandel, bij Dreamland en bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *