Een nieuw jaar bij Playmobil betekent weer enorm veel nieuwigheden. Zo zal later dit jaar Cleopatra proberen te ontsnappen aan de Romeinen. Hoe? Misschien wel door op cruise te gaan om daarna een cocktail te gaan drinken op een zonnig eiland! Maar voor dat deze avonturen naar ons komen focust Playmobil zich reeds op het EK, rusten de mannetjes en vrouwtjes uit op vakantie, leren de kindjes ponyrijden en probeert de politie dieven te pakken terwijl hun vriendinnetjes zich van hun beste kant laten zien op mode gebied. Wij stellen alvast de nieuwigheden van Playmobil voor, voor de komende periode.

Bosleven

Altijd al eens boswachter willen spelen? Op zoek gaan naar hertjes, hout bijeensprokkelen of eetbare paddenstoelen plukken? De boswachter van het Playmobil-bos wacht op jullie in zijn boswachtershuisje. Samen op ontdekkingstocht gaan in het bos. Samen gewonde dieren verzorgen. De boswachter helpt je alvast op weg.

Beschikbaar: vanaf heden

Ponypark

Ken jij het verschil tussen stap, draf en galop? Neen, dan is het misschien tijd voor ponyrijles in het ponypark. Toch niet zo’n held op een pony? Dan is misschien een ritje met de huifkar meer iets voor jou. Ook dat kan natuurlijk in het prachtige ponypark.

Beschikbaar: eind januari

Politie en de gevangenis

De PLAYMOBIL Politie staat al meer dan 41 jaar in voor de veiligheid van de Playmobil-wereld. Zij rijden rond in auto’s en vliegen door de lucht in hun helikopter. Maar nu houden ze ook alles in het oog vanop een Segway of vanaf hun paard. In PLAYMOBIL-land dienen natuurlijk ook de wetten gerespecteerd te worden. Zijn er toch stouteriken aanwezig dan vliegen ze vanaf nu onherroepelijk in de Playmobil-gevangenis.

Beschikbaar: begin februari

1-2-3 meeneemboerderij

Voor de allerkleinste onder onze kinderen is er een aparte lijn van Playmobil nl 1-2-3. Nieuw in dit gamma is de meeneemboerderij! Je kindjes ontdekken hier al spelenderwijs de wereld van de boerderij. De boer geeft alvast de koe en het varken te eten. Extra veel speelplezier verzekerd voor de allerkleinsten, want naast de meeneemboerderij belooft PLAYMOBIL nog meer nieuwigheden in het 1-2-3 gamma in 2016!

Beschikbaar: begin maart

Voetballers klaar voor het EK

De Belgische supporters maken zich klaar voor het EK (sorry Nederlandse vrienden). De sterspelers zijn zich nu reeds aan het opwarmen. Dankzij het meeneem voetbalstadion kunnen de kleine voetbalfans alvast ervoor zorgen dat België het EK in Frankrijk wint. Of steken de scheidsrechters er nog alsnog een stokje fluitje voor?

Beschikbaar: midden maart

Vakantiepark

Het is nog eventjes wachten voor je kinderen twee maanden vakantie hebben en eventueel op zomerkamp vertrekken. Niets belet hen er echter al over te dromen en al uit te kijken naar dit kamp. Luidkeels “Het Vliegerlied” zingen aan het kampvuur en daarna slapen in de tent, daar dromen veel kindjes van. En de iets oudere die gaan met de leiding op nachtdropping met bijhorende lampen. Maar eerst nog goed leren op school!

Beschikbaar: begin april

Playmobil Fashionista’s

Fashionista in spé? Misschien zijn jullie dochters dit wel. Dankzij de meeneem fashionshop kunnen ze alvast oefenen om de gekende Playmobil ventjes een mooie outfit te geven.Gaan ze voor gala, soirée of city? Of gaan ze liever op een zomerse dag naar het strand? Modetalenten kunnen zich helemaal uitleven met de zes fashionthema’s van deze speelsets.

Beschikbaar: midden mei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *