Afgelopen week (op 3 juni) overleed de oprichter van Playmobil, Horst Brandstätter, op 81 jarige leeftijd. In 1974 bracht hij samen met Hans Beck het eerste PLAYMOBIL® mannetje op de markt en sindsdien is het een overweldigend succes bij jong en oud. De 7,5cm grootte mannetjes hadden steeds een lachend gezichtje en kenmerkend aan PLAYMOBIL® is dat ze geen neus hebben. Sinds de oprichting zijn er al zo’n 2,7 miljard mannetjes verkocht. En PLAYMOBIL® blijft ook jaarlijks vernieuwen. Zo is er nu o.a. de avontuurlijke boomhut beschikbaar voor de jonge avonturiers.

Laat je kinderen de spannendste wild life avonturen beleven vanuit de boomhut van PLAYMOBIL®. De boomhut is uitgerust met goederenlift, laptop en verrekijkers. Observeer vanuit de hut hoog in de bomen, de vossen en de beren in het bos. Bang voor wilde dieren? Met de opklapbare trap en loopbrug ben is iedereen in de hut veilig voor deze bewoners van de wildernis. Maar naast het leven in de boomhut kunnen de kleine pagaders ook op safari trekken met de Pickup en de kano. Zo ontdekken ze de wildernis die verder van de boomhut aanwezig is. Bevers, lynxen en andere dieren kunnen ze dankzij de cameraman vastleggen in hun eigen documentaire.

Naast de wilde dieren loert er nog een ander gevaar in de wildernis. Op de rivier vaart namelijk een rubberbootje met stropers. Zij zoeken de omgeving af naar otters. Maar gelukkig kunnen de jonge avonturiers de stropers hun netten afpakken en zo de otters redden.  Maar dat is nog niet alles. Bij brandgevaar, het kampvuur wordt bijvoorbeeld te groot, springen de heldhaftige avonturiers direct in het brandblusvliegtuig! Water bijtanken in de rivier gaat gemakkelijk dankzij het drijvende vliegtuig en dan de brand blussen vanuit de lucht. Dankzij deze heldhaftige tussenkomst hoeven de dieren niets meer te vrezen, bij jou kinderen zijn ze echt veilig!

De PLAYMOBIL® boomhut en toebehoren zijn vanaf nu te koop bij o.a Fun, Bol.com en de PLAYMOBIL® webshop.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *