Zondag 13 september werd in Kinepolis Brussel de nieuwe Super 4 speelgoedlijn voorgesteld. Marie van Playmonews was aanwezig en bezorgde ons dit korte verslagje.

Super 4

Zondag, gingen we met Playmonews naar de lancering van de Playmobil Super 4 reeks. Dit was deze keer in de kinepolis in Brussel. Playmobil Super 4 is een serie dat wordt uitgezonden op Ketnet en ook beschikbaar is op Netflix, vanaf volgende week is ook het bijpassende speelgoed te koop in de winkel!

We werden ontvangen in een zaal vol met reuze Playmobil poppetjes dat vond Noah 4 jaar die mee was heel indrukwekkend om te zien. Er waren allemaal tafels waar de kinderen konden spelen met Playmobil (van de nieuwe serie Super 4). Vooral de kameleon van Gene was populair. (Gene is één van de Super 4 helden).

Er werd druk gespeeld met het nieuwe speelgoed en de volwassenen konden wat eten ondertussen. Erna mochten we naar de cinemazaal (die helemaal vol zat). Daar werden de Super 4 helden naar voor geroepen en voorgesteld. Ook kregen we wat weetjes over de nieuwe reeks. Wist je bijvoorbeeld dat de Super 4 reeks al in 30 landen wordt uitgezonden? Het duurde ook drie jaar om van idee tot uitzending op TV te komen!

Erna mocht er nog wat nagespeeld worden en konden we nog wat eten! Het was een leuke dag, we kwamen meer te weten over Super 4! Bedankt Playmobil en Walkie talkie!


Dit is een gastblog van Marie van Playmonews.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *