Dit jaar viert Plopsaqua zijn tweede verjaardag. Op 22 maart 2015 opende Plopsaqua De Panne zijn deuren. Het themazwembad naast Plopsaland De Panne is sindsdien een groot succes. Het was dan ook geen moeilijke beslissing voor de directie om de beslissing te nemen om het zwembad een heel jaar te openen. Vanaf 2 januari 2017 is Plopsaqua dan ook 365 dagen per jaar geopend. 365 dagen zwemplezier voor het hele gezin.

“Vanaf heden kent Plopsaqua geen sluitingsdagen meer.”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaqua. “Voortaan zijn we dus alle dagen van de week open, zoals dat voordien reeds was tijdens vakantieperiodes. Ook op feestdagen houden we vanaf nu onvoorwaardelijk de deuren open voor onze bezoekers. Deze beslissing hebben we genomen als gevolg van een stijgend aantal zwemmers op weekdagen. We merkten een steeds groeiende vraag naar permanente opening en komen hier dan ook graag aan tegemoet met onze hernieuwde openingskalender.”, legt hij uit.

Plopsaqua

Plopsaqua staat sinds de opening bekend voor het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving met speciale licht- en geluidseffecten. Jong en oud kan er naar hartenlust genieten van maar liefst 4 zwembaden en 6 glijbanen. Eén van de topattracties in Plopsaqua is de Sky Drop, die met zijn 9 meter vrije val de meest spectaculaire glijbaan van de Benelux is. Daarnaast zorgen talloze andere waterattracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad, de bubbelbaden en de indrukwekkende waterspeeltuin voor uren waterpret.

Daarnaast krijg je nu bij aankoop van een individueel ticket ≥1m voor Plopsaqua (€ 19,99) genieten bezoekers van 9 januari t.e.m. 26 maart 2017 elk weekend + de hele krokusvakantie van gratis toegang tot Mayaland! Tickets kan je ook nu nog steeds online aankopen en aan de kassa.

Q: Zijn jullie al in Plopsaqua geweest? Zo ja, wat vonden jullie ervan? En zouden jullie nog een keer terug gaan?


Uitgelichte afbeelding: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *