Frank is een voormalig wetenschappelijk wonderkind die gebukt gaat onder teleurstellingen. Casey is een nieuwsgierige tiener met een grote interesse in de wetenschap. Samen gaan ze op missie: ze willen de geheimen onthullen die schuilen achter het mysterieuze Tomorrowland, een plaats die zich in een andere dimensie bevindt en alleen maar lijkt te bestaan in hun herinneringen. Hun gedeelde missie en lot zal de wereld, en hun eigen toekomst, voorgoed veranderen.

Project T

De filmtitel is wereldwijd in vele landen onder een andere naam uitgebracht, waarvan onder meer in de Verenigde Staten als Tomorrowland (originele titel), in het Verenigd Koninkrijk als Tomorrowland: A World Beyond en in Nederland en België als Project T. Omdat het bedrijf ID&T, organisator van het dancefestival Tomorrowland, het handelsmerk heeft gedeponeerd in België was Disney verplicht hier andere naam te gebruiken.

Deze Disneyfilm met o.a. George Clooney in één van de hoofdrollen is geregiseerd door Brad Bird (‘Mission: Impossible – Ghost Protocol’, ‘The Incredibles’). Samen met de hoofdpersonages tuimel je een wonderlijk universum binnen Tomorrowland. Een wereld vol toverachtige lanceerplatformen, sympathieke en minder sympathieke androïden, en tijdbommen die de tijd letterlijk doen stilstaan.

Project T is vanaf nu te verkrijgen op VOD, DVD en Blu-ray en is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar.

Trailer

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *