Na het succes van ‘Doornroosje’, ‘Assepoester’ en ‘Sneeuwwitje’, brengt Music Hall in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, opnieuw een sprankelende sprookjesmusical voor de hele familie. Dit keer wordt het aloude verhaal van ‘Rapunzel’ in een nieuw en vrolijk kleedje gestopt, met een Vlaamse cast, veel humor en aanstekelijke meezingliedjes.

Zoals de traditie, maar zeker deze ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ vraagt, krijgt de voorstelling na afloop nog een leuk (en stevig) staartje voor de ganse familie! ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ speelt komende kerstvakantie op 26 en 27 december in Capitole Gent en bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017, in Stadsschouwburg Antwerpen.

HET VERHAAL

Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door een slechte tovenares in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe prins niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Zoals het stilaan de traditie is, is ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ veel meer dan een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide Meet & Greet en Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *