Dames en heren: Julia en Ot!

Zij presenteren u verhalen over dropjes, over oesjes, over woefels, over snot, versjes met ontploffingsgevaar, de leukste liedjes over God.

Verhalen over Tarzan, een tijgertor, de orenfee, de tweelingbroer van Sinterklaas, en wokkels bij het kerstdiner, over Pasen zonder haas, over smelten in de zomer, over winter zonder sneeuw en het temmen van een leeuw.

Over Polle, over Piet, over boeven die bestaan maar heksen die weer niet, over bergen over vakantie waarvoor je moet betalen.

Damers en heren: Julia en Ot in versjes en verhalen.

Julia en Ot

Net zoals elke kleuter zijn Julia en Ot, zus en broer, super eigenwijs.  In speelse verhaaltjes over dagelijkse voorvallen die iedere ouder wel bekend zullen voorkomen, beleven we ruim een jaar uit het leven van deze broer en zus.

De verhaaltjes zijn chronologisch gebundeld en volgen de seizoenen beginnend bij de herfst. Dankzij de lengte van deze verhaaltjes zijn ze enorm geschikt om voor te lezen in de klas of voor het slapengaan! De verhaaltjes zijn herkenbaar en bevatten genoeg humor die kleine kindjes verstaan.

In deze verzamel bundel, staan naast de verhalen uit Dames en heren: Julia en Ot! en Julia en Ot, en een cavia alstublieft ook eenendertig nieuwe verhaaltjes en versjes opgenomen. Het boek werd ook feestelijk geïllustreerd door Sandra Klaassen.

Een dik jaar Julia en Ot is o.a. te koop bij de betere boekhandel maar ook online bij o.a. Cosmox, Bol en Proxis.

Auteur: Elle Lieshout, Erik Os
Illustrator: Sandra Klaassen
Uitgeverij: Lemniscaat
Pagina’s: 193
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 9789047707264

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Een dik jaar Julia en Ot
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *