Je meisje is zichzelf niet, maar een hormonale toverbal die telkens van kleur verschiet – en geen idee wanneer in welke kleur precies. Maandag de stralend zwangere, donderdag het chagrijn op oorlogspad.

De zwangerschap. 294 totaal bizarre dagen. Ga er maar aanstaan, als man dan.

Dit boek geeft jou als aanstaande vader de nodige houvast. Jij weet straks precies wanneer je beter kunt duiken, en wanneer je even extra lief moet zijn. Welke weken het zwaarst zijn, en wanneer ze je ineens zal bescpringen. En wanneer het gevolg (het kind) groter is dan de oorzaak (je lid). Pak je ook nog wat kennis mee. Meisje ook blij.

Tuurlijk schatje

“Tuurlijk schatje” is een leuk boekje dat aanstaande vaders meeneemt gedurende de negen maanden zwangerschap. Het boekje volgt de zwangerschap dag na dag, week na week. Tijdens de zwangerschapsperiode krijgen aanstaande vaders leuke tips en verhaaltjes die helpen in de ontwikkeling naar het “papa zijn”. Natuurlijk zijn niet alle zwangerschappen hetzelfde maar dankzij dit boekje heeft een toekomstige vader toch een leuke houvast om de soms wel zware negen maanden door te komen. Ook fijn is dat dit boekje zijn eigen app heeft met de tips. Te downloaden voor zowel iOS als Android.

Het boek ‘Tuurlijk schatje’ is te koop bij bol.com, Cosmox en de betere boekhandel.

Auteur: Jasper Rombout
Illustrator:
Uitgeverij: Brandt
Pagina’s: 224
Leeftijd: Volwassenen (aanstaande vaders)
ISBN: 9789492037268

Winactie

Wij mogen één exemplaar van dit leuke boekje wegschenken aan een toekomstige papa. Wordt jij (of je man) binnenkort de gelukkige ouders van een zoontje of dochter. Of ken je iemand in je omgeving? Dan maak je kans op dit fantastische boek. (meedoen kan tot en met vrijdag 15 april)

[contact-form-7 id=”247″ title=”Winacties”]
Samenvatting
Review Datum:
Item:
Jasper Rombout - Tuurlijk Schatje
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *