Ik mag dan klein zijn, ik ben niet een van die stomme, kroezelige hondjes. Ik ben een gewone, ECHTE, modderspringende, stokkenjagende hond.
En ik heet GEEN SCHEETEBEETJE!

Ik heet geen scheetebeetje!

Iedereen heeft wel een koosnaampje voor zijn huisdier, ook deze mevrouw. Haar hondje vindt dat niet zo plezant, want hij wil niet betutteld worden en voelt zich hierdoor anders dan alle andere huisdieren. Tijdens een wandeling komt hij de buurhonden tegen en raken ze uiteindelijk aan het spelen. Hierna ontdekt hij iets dat zijn leven zal veranderen…

Het boek ‘Ik heet geen scheetebeetje!’ is te koop bij bol.com.

Auteur: Sean Taylor
Illustrator: Kate Hindley
Uitgeverij: Lemniscaat
Pagina’s: 32
Leeftijd: vanaf 3 jaar
ISBN: 9789047707714

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *