Hommel-Jan en Jolie zijn dol op elkaar, maar ze durven het niet aan elkaar te bekennen. Hun vrienden en vriendinnen bemoeien er zich mee en bedenken allerlei plannetjes om de twee samen te brengen. Dat lukt niet. Als Hommel-Jan en Jolie elkaar de moeite waard vinden, zullen ze dapper genoeg moeten zijn om zelf te tonen dat het raak is!

Het is raak!

Het boek is opgebouwd uit tekst en bijhorende fantastisch mooie tekeningen. Als ouder kun je de tekst voorlezen en daarna samen met je zoon of dochter de tekening bekijken en er over spreken. De kleuren kunnen benoemd worden, alsook de verschillende soorten dieren. Alle dieren leven als vrienden met elkaar samen en proberen de 2 geliefden op een speelse manier bij elkaar te brengen. Of hen dat al dan niet zal lukken, …. dat kun je best zelf ontdekken.

Het is een prachtig boek over liefde en vriendschap. Perfect om met jullie kindjes te spreken over liefhebben en elkaar graag zien. Op een speelse manier komen deze twee begrippen in dit boek aan bod.

Auteur: Edward van de Vendel
Illustraties:
Suzan T’Hooft
Uitgeverij: De Eenhoorn
Pagina’s: 64
Leeftijd: 5+
ISBN: 9789462911642

“Het is raak!” kan je in vele bibliotheken uitlenen maar is ook te koop in de betere boekhandels en online bij bv Bol.com en uitgeverij De Eenhoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *