Een stevig boek met meer dan 30 doorkijkgaatjes. Speel je mee verstoppertje met ons? Kijk goed en zoek. Wat zie je door de gaatjes? En is wat je ziet wel echt? Kleine kinderen ontdekken wonderlijke dingen met dit gaatjesboek. Met kleurrijke, grafische tekeningen.

Verstoppertje

Verstoppertje is één van de spelletjes waar peuters dol op zijn. Verstop je hoofd maar eens achter je handen, doe ze open en zeg KIEKEBOE! Je zoontje of dochter zullen bijna rollebollen van het lachen. In dit kartonnen peuterboek wordt het gekende spelletje gespeeld aan de hand van leuke tekeningen en gaatjes.

Op de linkerpagina staat steeds een vraag naar wie zich verstopt heeft. Op de rechterpagina staan dan tekeningen waarbij de gaatjes de fantasie opwekken. Na het omslaan van deze pagina vol grappige doorkijkjes, komt het antwoord te voorschijn.

De eenvoudige, gestileerde illustraties in felle kleuren zijn aantrekkelijk voor peuters en nodigen uit om samen goed te kijken, te zoeken en te benoemen. Verstoppertje! is een leuk en educatief boekje, waarbij de ouders de vraagjes stellen en dan samen met zoontje of dochtertje op zoek gaan naar het antwoord. Dankzij de leuke kijkgaatjes is dit een fijn boekje om de fantasie van de peuters op te wekken.

Verstoppertje! is te koop bij Uitgeverij De Eenhoorn, Bol, Proxis, Cosmox en de beter boekhandel.

Auteur: Hector Dexet
Uitgeverij: De Eenhoorn
Pagina’s: 38
Leeftijd: vanaf 2 jaar
ISBN: 9789462910461

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Hector Dexet - Verstoppertje!
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *