We willen allemaal dat onze kinderen er tof en hip bijlopen. Ook de allerkleinste verdienen leuke kledij. Dat is allemaal mooi om te zien, maar de kindjes die hun eerste stapjes zetten hebben natuurlijk ook goede schoenen nodig. Want die mini voetjes verdienen ook de beste zorg! En waarom niet hippe schoenen combineren met een degelijke zool. Het is belangrijk bij het zetten van de eerste stappen dat de schoenen voldoende flexibel zijn. Zo kunnen de voetjes goed afwikkelen. De eerste stap schoentjes van Red-Rag zijn daarom gemaakt met een extreem flexibele zool en een praktische rubberen stootneus. Dit is erg handig is wanneer je peuter de wereld gaat ontdekken met zijn of haar eerste schoentjes aan.

Echt leer

Naast een flexibele zool, zijn de schoentjes gemaakt van echt leer. Dit laat de voetjes ademen, maar geeft ook een zacht en comfortabel gevoel. Zo wordt automatisch de ontwikkeling van de voetjes gestimuleerd. En het zorgt ervoor dat je zoon of dochter op een comfortabele manier buiten kan leren lopen.

Schoenen met een (Red Rag) twist

Red-Rag schoentjes zijn niet alleen perfect om op te leren lopen. Ze zien er bovendien ook geweldig uit. Kleine rebelletjes kunnen zo de ene stap na de andere zetten op de nieuwe zomercollectie. Red Rag schoentjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en in super toffe designs verkrijgbaar. Ook deze collectie draagt de unieke stempel van Red-Rag, maar met een vernieuwende twist.

De schoenen van Red Rag zijn onder andere te koop bij Torfs en dit voor zowel meisjes als jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *