De nieuwe loopwagen van Bugaboo nl Fox is een groot succes. Om dit te vieren brengt Bugaboo de Stellar Collection uit. Een collectie voor de Fox loopwagen in beperkte oplage. Deze limited edition voor de Bugaboo Fox heeft een geheim dat zichtbaar wordt wanneer het donker wordt. Net als de sterren aan een heldere hemel is deze kinderwagen reflecterend en perfect zichtbaar in de nacht!

Bugaboo Fox Stellar

Het einde van een werkdag is een perfect moment voor een wandeling. Zelf een beetje tot rust komen en heerlijk om je kindje in slaap te sussen. Maar met de winter op komst en de kortere dagen betekent dit ook dat je ’s avonds gedeeltelijk in het donker wandelt. Bugaboo komt met zijn Stellar Collection tegemoet aan de wensen van deze jonge ouders. Als het donker is, is de Bugaboo Fox Stellar van alle kanten zichtbaar en dit tot wel 150 m. De kinderwagen is namelijk voorzien van 3M™ Scotchlite™ reflecterend materiaal. Dit kan je terugvinden op de wieldoppen en op de voor- en achterkant van het chassis. Wanneer de reflecterende onderdelen oplichten in een lichtbron, zoals de lichten van een wagen, wordt de kinderwagen zichtbaar in het donker.

Ook overdag een must see

De opvallende kinderwagen blijft ook overdag niet onopgemerkt. En dit dankzij de buitenstof in Midnight Blue, de voering in Steel Blue en het zwarte chassis met de duw- en draagstang in grijze lederlook. De kinderwagen is bovendien bestand tegen elk avontuur dankzij de waterbestendige bagagemand onder het zitje, het uiterst efficiënte regenzeil en de robuuste banden.

Bij Bugaboo blijven we innoveren en proberen we nieuwe manieren te vinden om gezinnen te helpen vrij te bewegen. We weten dat ouders graag op verkenning gaan op om het even welk moment van de dag. Vaak echter maken ze zich zorgen om hun zichtbaarheid wanneer ze op de kortere dagen van het jaar ‘s avonds met de kinderwagen naar buiten gaan. De Bugaboo Fox Stellar en de accessoires van de Stellar Collection garanderen dat ze zichtbaar blijven wanneer ze er na zonsondergang op uit trekken.

Sietske Sinnemar, Senior Product Developer.

Accessoires van de Stellar Collection

Aan de ouders die al reeds een Bugaboo-kinderwagen hebben werd er ook gedacht. Er is ook een selectie reflecterende accessoires beschikbaar voor reeds bestaande modellen kinderwagens.

• Bugaboo Zonnekap Stellar in Midnight Blue met reflecterende rits en logo voor de Bugaboo Bee5, Bugaboo Donkey2, Bugaboo Fox en Bugaboo Cameleon3

• Bugaboo Breezy Zonnekap Stellar in Steel Blue met reflecterende rits en logo voor de Bugaboo Bee5, Bugaboo Donkey2, Bugaboo Fox en Bugaboo Cameleon3

• Bugaboo Wheel Caps Reflective met 3M™ Scotchlite™ reflecterend materiaal voor de Bugaboo Bee5 en Bugaboo Fox

• Bugaboo Donkey2 Top Set (zonnekap & side luggage basket cover) Stellar in Midnight Blue met reflecterende rits en logo

• Bugaboo High Performance Voetenzak Stellar in Steel Blue met reflecterend logo

De Bugaboo Fox Stellar Collection is onder andere te koop bij Paradisio, Baby-Dump en op de webshop van Bugaboo.


Afbeeldingen: © Bugaboo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *