Het zat eraan te komen, na een mooie maand september is de herfst nu echt aangebroken. Herfst betekend frissere dagen en meer kans op buien. Toch kan het dan nog een goede dag zijn om een pretpark te bezoeken.  Eén bui kan en mag de pret niet bederven. Maar een hele dag regen tijdens je geplande dag in een pretpark is niet echt fijn. Bellewaerde heeft dit begrepen en lanceert vanaf deze maand een regenverzekering. Deze regenverzekering kan je afsluiten bij aankoop van je tickets.

Regenverzekering?

Voor wie is de regenverzekering? Simpel! Iedereen die een bezoek aan het Ieperse pretpark Bellewaerde plant kan deze regenverzekering afsluiten. Deze verzekering kost €2 en komt bovenop de ticketprijs. Door deze regenverzekering krijgt de verzekerde een gratis ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken als het tijdens hun bezoek aan Bellewaerde, tussen 10 uur en het sluitingsuur, meer dan 4mm (= 1 uur harde regen), regent. De hoeveelheid neerslag wordt in het park zelf gemeten door middel van een geijkte pluviometer. Op basis van deze resultaten zal bepaald worden of er al dan niet een gratis ticket wordt toegekend. Deze tickets worden daarna automatisch naar de verzekerde verstuurd via mail.

Bellewaerde is dit jaar nog elk weekend van oktober open en tijdens de herfstvakantie eind oktober (27 oktober tot en met 2 november). En dit tussen 10u en 18u. Op 25 en 26 oktober, alsook op 31 oktober en 1 november is het park open tot 21u. Tijdens de maand oktober is Bellewaerde ook zoals de afgelopen jaren gehuld in een Halloween thema. Kom dus nog snel griezelen in Ieper.

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *